A- A+
Νέο κατάστημα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στο Λαύριο - Οι υπηρεσίες
Τη λειτουργία του ξεκίνησε το Μάιο ένα νέο κατάστημα της αλυσίδας ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην περιοχή του Λαυρίου. Στα 182 πανελλαδικά τα σημεία πώλησης.

Το νέο κατάστημα στο Λαύριο εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015. Βρίσκεται επί της οδού Κουντουριώτη, στον Λιμένα Λαυρίου και διαθέτει 1.350 τ.μ. χώρο πώλησης.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πληθώρα προϊόντων αφού στο κατάστημα λειτουργούν τμήματα Μαναβικής, Τυροκομικών και Αλλαντικών, Ψητού κοτόπουλου, Φούρνου και Κρεοπωλείου με την εγγύηση ποιότητας του ιδιόκτητου συσκευαστηρίου των ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Κέρδος με ΒΕΡΟκάρτα

Παράλληλα, στο κατάστημα Λαυρίου, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΒΕΡΟκάρτα, και να επωφεληθούν από τα αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και eventsπου παρέχουν τα σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στο πλαίσιο του loyalty club τους.

Το κατάστημα στο Λαύριο διαθέτει την υπηρεσία «κατ’οίκον», όπου με ένα τηλεφώνημα στο 80011 35000 από σταθερό και 210-2899000 από κινητό, σας φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι!

Κι αν είστε πιο παραδοσιακοί, ελάτε να κάνετε τις αγορές σας στο κατάστημα και τα παραλαμβάνετε στο χώρο σας όποτε επιθυμείτε.