A- A+
Amundi Hellas: Στρατηγικές επενδυτικές προτάσεις και προϊόντα για θεσμικά χαρτοφυλάκια
Ενημέρωση σχετικά με επενδυτικές στρατηγικές και προϊόντα, οι οποίες θα επιτρέψουν στους πελάτες της να προβούν σε βέλτιστες επενδυτικές αποφάσεις πραγματοποίησε η Amundi Hellas.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η ενημέρωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Meet the Experts”, που διοργανώθηκε αποκλειστικά για τους πελάτες της εταιρείας.

Οι συναντήσεις “Meet the Experts”, που πραγματοποιούνται σε χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος Amundi, στοχεύουν στο να παρέχουν συστηματικά την ευκαιρία στους διανομείς και τους θεσμικούς πελάτες να έρχονται σε επαφή με τους διαχειριστές κεφαλαίων και τους ειδικούς επενδυτικών προϊόντων της Amundi και να ενδυναμώνουν τις σχέσεις τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μετονομασία της εταιρίας σε Amundi Hellas έγινε πριν 1 χρόνο, καταδεικνύει τη βαρύτητα που δίνεται στην ελληνική αγορά από τον όμιλο Amundi, έναν από τους μεγαλύτερους διαχειριστές κεφαλαίων του κόσμου.

Η ομάδα της Ελλάδας, μαζί με στελέχη από τα κεντρικά γραφεία του ομίλου Amundi μοιράστηκαν με τους πελάτες ιδέες και απόψεις σχετικά με συγκεκριμένη κατηγορία επενδυτικών προϊόντων, τα “Absolute Return funds”, τα οποία αποτελούν μια από τις επενδυτικές προτάσεις της εταιρίας στο υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον.

Ο κύριος Σπύρος Κρητικόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Amundi HellasΟ κύριος Σπύρος Κρητικόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Amundi Hellas, δήλωσε τα ακόλουθα: «Η διατήρηση στενών σχέσεων με τους πελάτες μας είναι ένας από τους βασικούς άξονες της στρατηγικής μας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ως Όμιλος έχουμε καθιερώσει τις συναντήσεις ‘Meet the Experts’».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το να φέρνουμε σε επαφή σε τακτά χρονικά διαστήματα τους ειδικούς στη διαχείριση κεφαλαίων με τους πελάτες μας, μας επιτρέπει τόσο να κατανοούμε καλύτερα τις επενδυτικές τους ανάγκες όσο και να τους παρέχουμε σε βάθος πληροφόρηση σχετικά με επενδυτικές στρατηγικές, τάσεις της αγοράς, απόψεις σχετικά με κατηγορίες κεφαλαίων αλλά και πληροφορίες σχετικά με νέα και μελλοντικά προϊόντα – μία κίνηση που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας».