A- A+
Citibank: Πλήρης ενοποίηση με την Alpha Bank έως τις 6/7
Την πλήρη ενοποίηση τoυ δικτύου της πρώην Citibank στην Ελλάδα με το δίκτυο καταστημάτων της Alpha Bank την 6η Ιουλίου 2015, ανακοίνωσε ο συστημικός όμιλος.

Αφού ολοκληρωθεί η ενοποίηση, οι πελάτες της πρώην Citi θα εξυπηρετούνται από το σύνολο των καταστημάτων του δικτύου της Alpha Bank.

Κοινό δίκτυο

Ουσιαστικά δημιουργείται ένα ενιαίο δίκτυο, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι οι πελάτες του ομίλου.

Η ενοποίηση των συστημάτων των δύο τραπεζών έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Alpha Bank έχει ενημερώσει από τις προηγούμενες ημέρες του πελάτες της πρώην Citi για την αντικατάσταση των καρτών αναλήψεών τους.

Αποστολή νέων καρτών

Αυτό θα γίνει μέχρι και το τέλος Ιουνίου. Οι πελάτες της πρώην Citi θα λάβουν την Enter Bonus American Express, η οποία θα τους αποσταλεί το επόμενο διάστημα και θα είναι απενεργοποιημένη.

Η νέα κάρτα θα δοθεί δωρεάν για τα δύο πρώτα χρόνια έναντι ετήσιας συνδρομής 10 ευρώ που ισχύει για τους λοιπούς πελάτες και θα δίνει πρόσβαση στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank.

Η ενεργοποίηση της νέας κάρτας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη σε οποιοδήποτε ΑΤΜ της Alpha Bank.

Η παλαιά κάρτα

Η λειτουργία της υφιστάμενης χρεωστικής κάρτας εκδόσεως Citibank θα διακοπεί στα τέλη Ιουνίου 2015.

Για την ακριβή ημερομηνία θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, τόσο με τηλεφωνική επικοινωνία, όσο και με σχετική επιστολή.

Σημειώνεται ότι στην κάρτα αυτή μπορούν να συνδεθούν έως και 5 καταθετικοί λογαριασμοί.

Ολοκληρώνεται στις 6 Ιουλίου 2015 η λειτουργική ενοποίηση του πρώην Δικτύου Καταστημάτων της Citibank International plc στην Ελλάδα με το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank.

Μείωση επιτοκίων

Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε, από την 6 Ιουλίου 2015, η Alpha Bank μειώνει τα επιτόκια καταθέσεων συγκεκριμένων λογαριασμών Ιδιωτών και Επιχειρήσεων κατά 0,02% σε μεσοσταθμική βάση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων, μπορείτε να απευθύνεσθε στα Καταστήματα της Τραπέζης ή να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα www.alpha.gr.