A- A+
ΕΤΕ: Νέες δυνατότητες πληρωμών σε Ταμεία μέσω Simplepay
Πληρωμές εισφορών προς το ΕΤΑΑ μπορούν να πραγματοποιούν οι ασφαλισμένοι του μέσω του simplepay.gr της Εθνικής Τράπεζας με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας.

Ο λόγος γίνεται για τον Τομέα Ασφάλισης Νομικών (πρώην Ταμείο Νομικών) και τον Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Δικηγόρων (Τ.Ε.Α.Δ.).

Οι εισφορές μπορούν να πληρωθούν με τη χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών τόσο της Εθνικής Τράπεζας όσο και των άλλων τραπεζών.

Η εγγραφή

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται στους πλέον των 58.000 ασφαλισμένους του Ταμείου μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας (ιστότοπος www.simplepay.gr).

Η εγγραφή στην υπηρεσία www.simplepay.gr είναι εύκολη, γρήγορη και δωρεάν.

Πέρα από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, το i-bank Simple Pay διαθέτει μεγάλο εύρος διαθέσιμων πληρωμών σε φορείς όπως ΔΕΚΟ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Εταιρείες Κινητής & Σταθερής Τηλεφωνίας κ.ά.

Τα πλεονεκτήματα

Οι χρήστες της υπηρεσίας i-bank Simple Pay, απολαμβάνουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως εξοικονόμηση χρόνου, καθώς πραγματοποιούν τις πληρωμές τους, οποιαδήποτε στιγμή, από το σπίτι ή το γραφείο, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις.

Σημειώνεται πως στη διάθεση των ασφαλισμένων παραμένει η δυνατότητα πληρωμής των εισφορών τους στο Ε.Τ.Α.Α. μέσω των Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας (με χρήση μετρητών ή χρέωση λογαριασμού), καθώς και μέσω της εφαρμογής i-bank Internet Banking (με χρέωση λογαριασμού και σύντομα με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.simplepay.gr, τηλ: 181818, e-maill: customer.service@nbg.gr.