A- A+
Aegean Bonus Visa: 10.000 μίλια δώρο στις νέες κάρτες ως 30/6
Δώρο 10.000 μίλια κάνει η Alpha Bank σε όσους αποκτήσουν μέχρι και το τέλος Ιουνίου την κάρτα Aegean Bonus Visa που εκδίδεται σε συνεργασία με την Aegean Airlines.

Η προσφορά ισχύει με την έκδοση κάθε νέας Aegean Bonus Visa από 1.5.2015 έως 30.6.2015. Η τράπεζα δίνει δώρο 10.000 μίλια για το Πρόγραμμα Πιστότητας της Aegean Miles+Bonus.

Η επιβράβευση

Η Aegean Bonus Visa είναι πιστωτική κάρτα που δημιούργησε η Αlpha Bank σε συνεργασία με την Aegean Airlines και η οποία συνδυάζει το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank, με το Πρόγραμμα Πιστότητας Miles & Bonus της Αegean.

Έτσι, κερδίζετε διπλά:

  • Bonus πόντους από τις αγορές σας.
  • Bonus πόντους και μίλια, από τα ταξίδια σας με την Aegean.

Μετατροπή σε μίλια

Μπορείτε να μετατρέψτε όσους Bonus πόντους θέλετε και όποτε θέλετε σε μίλια με αναλογία 1:1 και να αποκτήστε πιο γρήγορα εισιτήρια με την Aegean για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εξαργυρώστε την επιβράβευσή σας σε ταξίδια με την Aegean ή στα είδη που σας προτείνουν οι Μεγάλοι Συνεργάτες του προγράμματος Bonus και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Απολαύστε αποκλειστικά ταξιδιωτικά προνόμια:

- 2.000 Bonus πόντοι δώρο με την πρώτη σας συναλλαγή σε τερματικό Bonus

- 5.000 μίλια καλωσορίσματος (10.000 έως 30/6) στο Πρόγραμμα Πιστότητας της Aegean, Miles & Bonus , με την έκδοση της κάρτας Aegean Bonus Visa.

- Δυνατότητα εξαργυρώσεως των μιλίων σας σε πτήσεις του δικτύου Star Alliance, από 27 αεροπορικές εταιρίες και προς 1.290 διεθνείς προορισμούς.

- Δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου από την Hertz (σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία) με εξαργύρωση μιλίων.

- Πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφαλίσεως.

Επιπλέον η Aegean Bonus Visa προσφέρει:

- Χωρίς χρέωση συνδρομής για το πρώτο έτος.

- Δυνατότητα αναλήψεως μετρητών (cash advance) έως και το 30% του ορίου της κάρτας, με ανώτατο μηνιαίο όριο Ευρώ 1.500, από τα δίκτυα των καταστημάτων και τα ΑΤΜs των τραπεζών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που συνεργάζονται με την Visa International.