A- A+
Alpha Bonus κάρτες: Πάνω από 3 εκατ. οι εξαργυρώσεις
Περισσότερες από 3,1 εκατομμύρια εξαργυρώσεις έχουν πραγματοποιηθεί με τις κάρτες bonus από την έναρξη του προγράμματος επιβράβευσης της Alpha Bank.

Κάθε μέρα, οι κάτοχοι του Bonus συλλέγουν πόντους από παντού και τους εξαργυρώνουν σε περισσότερα από 3.000 καταστήματα επιλέγοντας προϊόντα, υπηρεσίες ή εκπτώσεις.

Από την έναρξη του Προγράµµατος έχουν καταγραφεί οι ακόλουθες εξαργυρώσεις:


Ακολουθούν συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Bonus:

• Τι είναι το πρόγραμμα Bonus;

Πρόκειται για το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσεως, το οποίο προσφέρει πόντους για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται με τις κάρτες Bonus και δίνει τη δυνατότητα εξαργύρωσης αυτών σε αγαθά και υπηρεσίες. Συμμετέχουν ηγετικές επιχειρήσεις ανά κλάδο ως μεγάλοι συνεργάτες του Προγράμματος:

ΑΒ Βασιλόπουλος, Aegean, ΒΡ, Vodafone, hellas online, notosgalleries, Hertz, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από διάφορες κατηγορίες: καλλυντικά, ένδυση, υπόδηση, εστίαση, ξενοδοχεία, ταξίδια, βιβλία, ηλεκτρονικά και άλλα.

Οι Bonus προσφορές εξαργύρωσης σε αγαθά και υπηρεσίες των μεγάλων συνεργατών και των λοιπών συνεργαζόμενων επιχειρήσεων καλύπτουν τόσο τις καθημερινές όσο και τις ευρύτερες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε καταναλωτή. Πάνω από 3.000 εμπορικά καταστήματα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το οποίο συνεχώς επεκτείνεται με νέες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

• Πώς κερδίζω πόντους Bonus;

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις κάρτες Bonus σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό κερδίζετε πόντους.

Η σταθερή αναλογία είναι ένας (1) πόντος Bonus για κάθε ένα (1) ευρώ αγορών.

Κερδίζετε όμως 4 πόντους για κάθε 1 € αγορών όταν κάνετε τις αγορές σας στους μεγάλους συνεργάτες του Προγράμματος (ΑΒ Βασιλόπουλος, Aegean, ΒΡ, Vodafone, hellas online, notosgalleries, Hertz, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ) και 2 πόντους για κάθε 1 € αγορών στις λοιπές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε γρηγορότερα πολλούς πόντους.

• Πώς εξαργυρώνω τους Bonus πόντους;

Απλά και εύκολα. Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε μια από τις συνεργαζόμενες στο Πρόγραμμα επιχειρήσεις, θα ενημερωθείτε για τις προσφορές που σας προτείνουν.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε και από την παρούσα ιστοσελίδα του Bonus. Εφόσον ενδιαφέρεστε για κάποια προσφορά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξαργύρωση αφού πρώτα πραγματοποιήσετε κάποια συναλλαγή. Διαφορετικά οι πόντοι σας ισχύουν για την επόμενη επίσκεψη σας στη συγκεκριμένη ή άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση της επιλογής σας.

Επίσης πολλές Bonus επιχειρήσεις σας προσφέρουν τώρα την δυνατότητα να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές εξαργυρώσεις των πόντων σας: AEGEAN, Zoulovits, Pizza Hut κ.α, καθώς και φιλανθρωπικές οργανώσεις που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα.

• Οι πόντοι μου λήγουν και πότε;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που κερδίσατε από την έκδοση της κάρτας σας μέσα σε ένα έτος, ενώ οι πόντοι που συλλέγετε από τις αγορές σας έχουν διάρκεια ισχύος δύο έτη.

Σε αυτό το διάστημα θα έχετε σίγουρα την ευκαιρία να εξαργυρώσετε τους πόντους σας σε προσφορές εξαργύρωσης που σας ενδιαφέρουν.

• Τι μου προσφέρει το Bonus συγκριτικά με άλλα προγράμματα στην αγορά;

Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus σας προσφέρει την επιβράβευση που επιθυμείτε εσείς, αφού επιλέγετε από μία πληθώρα προσφορών εξαργύρωσης πόντων, τα αγαθά και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Bonus, συγκεντρώνετε σε μία κάρτα όλα τα προνόμια που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν τα επιμέρους διαφορετικά προγράμματα επιβραβεύσεως που λειτουργούν στην αγορά. Με τις κάρτες Bonus μπορείτε να τα έχετε όλα σε ένα.

• Πώς θα γνωρίζω πόσους πόντους διαθέτω;

Κάθε φορά που κάνετε αγορές σε μια από τις πολλές επιχειρήσεις του Προγράμματος Bonus θα μαθαίνετε τους πόντους σας από την απόδειξη συναλλαγής της κάρτας σας αλλά και από τον μηνιαίο λογαριασμό που θα σας αποστέλλεται.

Επίσης, κάθε τρίμηνο θα λαμβάνετε επιπλέον πληροφορίες για τους πόντους σας και φυσικά οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να καλείτε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 210 326 0000. Επίσης στο www.alpha.gr/bonus μπορείτε να δείτε τους πόντους σας online.

• Πώς θα μαθαίνω για τις προσφορές που με αφορούν;

Κάθε μήνα το εκκαθαριστικό της κάρτας σας θα σας ενημερώνει για κάποιες ενδεικτικές προσφορές. Επίσης κάθε τρεις μήνες θα παραλαμβάνετε μαζί με την ενημέρωση των πόντων σας και έντυπο υλικό που θα σας πληροφορεί για τις πιο πρόσφατες δυνατότητες εξαργύρωσης στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Επίσης όλες οι προσφορές, όλες οι Bonus επιχειρήσεις και όλες οι δυνατότητες εξαργύρωσης υπάρχουν στο www.alpha.gr/bonus !

• Τι διάρκεια θα έχουν οι προσφορές των καταστημάτων Bonus;

Οι προσφορές θα ισχύουν για εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές σε επόμενη επίσκεψή σας στη συγκεκριμένη επιχείρηση, όταν ενδεχομένως θα διαθέτετε περισσότερους πόντους.

Όταν οι προσφορές αφορούν συγκεκριμένα είδη, μπορούν να διαφοροποιούνται από τις επιχειρήσεις λόγω εξαντλήσεως αποθεμάτων.

• Ποιες είναι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Bonus;

Πρόκειται για ηγετικές επιχειρήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των καθημερινών αναγκών: κινητή τηλεφωνία, super market, αερομεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πρατήρια καυσίμων, είδη σπιτιού, καλλυντικά είδη ένδυσης και υπόδησης, καταστήματα εστίασης, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από όλες τις κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών.

Νέες σημαντικές επιχειρήσεις θα προστίθενται διαρκώς στους συνεργάτες του Προγράμματος Bonus, με σκοπό να απολαμβάνετε εσείς ακόμη περισσότερα προνόμια και επιλογές εξαργύρωσης των πόντων σας.

• Εάν διαθέτω κύρια και πρόσθετες κάρτες Bonus, μπορούν οι πόντοι τους να συνδυαστούν;

Κάθε κάρτα Bonus (Visa, MasterCard ή American Express, πρόσθετη ή κύρια) συγκεντρώνει αυτόνομα τους πόντους που προκύπτουν από τη χρήση της.

Αν επιθυμείτε να συνδυάσετε τους πόντους σας σε μία από τις κάρτες Bonus που διαθέτετε, μπορείτε να το ζητήσετε τηλεφωνικά στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 210 326 0000, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-21:00 και Σάββατο έως Κυριακή 8:00-16:00.

Εναλλακτικά, πλέον είναι δυνατή μεταφορά πόντων και μέσω του e-banking.