A- A+
Δώρο €1.000 και ταξίδι στη Σαντορίνη με κάρτες Visa
Διαγωνισμός στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι καρτών Visa «τρέχει» τον Απρίλιο, προσφέροντας πλούσια δώρα και μετρητά στους νικητές.

Οι κάτοχοι των καρτών Visa όλων των τραπεζών μπορούν να διεκδικήσουν καθημερινά προπληρωμένες κάρτες Visa αξίας 500 ευρώ, ενώ όσοι χρησιμοποιούν την κάρτα τους τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, μπορεί να κερδίσουν ταξίδια στη Σαντορίνη.

Η συμμετοχή

Χρησιμοποίησε τη Visa σου για όλες σου τις αγορές, από τις πιο μεγάλες μέχρι τις πιο μικρές. Εκτός από μοναδική ασφάλεια και ταχύτητα, η Visa σου εξασφαλίζει αυτόματα με κάθε αγορά και μία συμμετοχή σε κληρώσεις με τα πιο ξεχωριστά δώρα:

• προπληρωμένες κάρτες Visa αξίας €500 η κάθε μία, καθημερινά

• ταξίδια στη Σαντορίνη για 2 άτομα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (για συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η πραγματοποίηση τουλάχιστον 3 αγορών την εβδομάδα)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 6/4/2015 - 24/5/2015, ενώ οι νικητές θα αναδεικνύονται με εβδομαδιαίες κληρώσεις.

Το μεγάλο δώρο

Πέντε νικητές θα κερδίσουν ο καθένας ένα Σαββατοκύριακο για δυο στη Σαντορίνη. Το βραβείο αυτό περιλαμβάνει:

◾Δυο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής (Αθήνα – Σαντορίνη, Σαντορίνη - Αθήνα), οικονομική θέση, για δυο άτομα, συμπεριλαμβανομένων φόρων αεροδρομίου,

◾Μεταφορές (από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα),

◾2 διανυκτερεύσεις για δυο άτομα (δίκλινο δωμάτιο) σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Φηροστεφάνι,

◾Πρωϊνά,

◾Χρήση αυτοκινήτου 1000 κυβικών, για δύο (2) ημέρες, υπό τον όρο ότι η ηλικία του οδηγού – δηλαδή του νικητή ή του συνοδού του είναι άνω των 24 ετών, και

◾1.000€, σε προπληρωμένη κάρτα Visa