A- A+
HSBC: Καταθετικοί λογαριασμοί «χωρίς σύνορα»
Τη δυνατότητα να ανοίγουν, να διατηρούν και να διαχειρίζονται λογαριασμούς σε 40 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο με μία μόνο σύνδεση από την Ελλάδα, έχουν οι πελάτες της HSBC.

Η τράπεζα ανακοίνωσε τη διάθεση της κορυφαίας υπηρεσίας Global Transfers για τους πελάτες των υπηρεσιών HSBC Premier και HSBC Advance, η οποία έρχεται να αναβαθμίσει την ήδη προσφερόμενη υπηρεσία Global View.

Έως τώρα μέσω της υπηρεσίας Global View οι πελάτες έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους HSBC λογαριασμούς που διατηρούν σε διάφορες χώρες, σε οποιοδήποτε νόμισμα. Οι υπηρεσίες παρέχονται με μία μόνο σύνδεση μέσω της υπηρεσίας Internet Banking από την HSBC.

Τώρα με τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία Global Transfers, οι πελάτες μπορούν να μεταφέρουν κεφάλαια σε πραγματικό χρόνο με προνομιακή τιμολόγηση στη συναλλαγματική ισοτιμία.

Εξάλλου, στην HSBC η διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού στο εξωτερικό γίνεται για τους πελάτες των υπηρεσιών HSBC Premier και HSBC Advance από την Ελλάδα.

Τι μπορείτε να κάνετε

Έτσι τώρα, με σύνδεση στην υπηρεσία Global View οι πελάτες των υπηρεσίων HSBC Premier και HSBC Advance μπορούν πλέον:

  • Να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς που διατηρούν στην HSBC σε διαφορετικές χώρες με μία μόνο σύνδεση σε ενιαία προβολή, χωρίς προμήθεια.
  • Να πραγματοποιούν μεταφορές κεφαλαίων σε πραγματικό χρόνο μέσω της υπηρεσίας Global Transfers με προνομιακή τιμολόγηση στη συναλλαγματική ισοτιμία σε διαφορετικά νομίσματα.

Η υπηρεσία Global Transfers διατίθεται δωρεάν για τους πελάτες HSBC Premier καθώς και για τους πελάτες HSBC Advance που πραγματοποιούν μεταφορές σε Ευρώ εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η υπηρεσία Global View είναι διαθέσιμη σε 40 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, και σε 35 από αυτές διατίθεται και η υπηρεσία Global Transfers.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες Global View και Global Transfers καθώς και για πλοήγηση στο demo της υπηρεσίας θα βρείτε στη διεύθυνση www.hsbc.gr/globalview.