A- A+
Vodafone: Πληρωμή λογαριασμών μέσω Paypal
Νέα συνεργασία με τον πάροχο πληρωμών PayPal ξεκίνησε η Vodafone Ελλάδος, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους online με κάρτα μέσω των συστημάτων της.

Οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας μπορούν να πληρώνουν το λογαριασμό τους και να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλία τους μέσω PayPal με ένα μόνο κλικ.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται χάρη στις συναλλαγές αναφοράς (reference transactions) – συναλλαγές από τις οποίες δύνανται να προκύψουν και άλλες μεταγενέστερες – που αποτελεί μια ξεχωριστή λύση, η οποία παρέχεται αποκλειστικά από την Vodafone Ελλάδας σε συνεργασία με την PayPal.

Τώρα όλοι οι πελάτες της Vodafone, μπορούν εύκολα και γρήγορα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, να κάνουν συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Η νέα αυτή συνεργασία συνενώνει τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών – το οικοσύστημα των ασφαλών πληρωμών της PayPal, για ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιλέγουν τις ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές μεταξύ τους παγκοσμίως (162 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί σε 203 χώρες), με την εκτενή γνώση της Vodafone Ελλάδας στην τοπική αγορά και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών επικοινωνίας.