A- A+
Eurobank: Κερδίστε στην κάρτα ως €35 μέσω ...Επιστροφής
Προσφορές μέσω των οποίων οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μπορούν να κερδίσουν έως και 35 ευρώ μέσω του προγράμματος Επιστροφή, ενεργοποίησε η Eurobank.

Μέσω των προσφορών αυτών η τράπεζα θέλει να προβάλει διάφορες υπηρεσίες της, όπως οι ανέπαφες συναλλαγές, τα ηλεκτρονικά statements και οι πάγιες εντολές.

Ενεργοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες, ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει χρήματα, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κάνοντας αγορές σε όποια από τις 6.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Οι προσφορές είναι οι εξής:

- Ανέπαφες πληρωμές

Πραγματοποιήστε τουλάχιστον 10 ανέπαφες συναλλαγές με την κάρτα Yes Visa Paywave σε 3 διαφορετικές επιχειρήσεις με το σήμα από 20/02 έως και 31/03, και κερδίστε 10 ευρώ στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της YΕS.

- E-statements

Μπορείτε να επιλέξετε διακοπή ενός ή και περισσοτέρων φυσικών statements, για όποιο από τα τραπεζικά προϊόντα έχετε στην κατοχή σας και να κερδίσετε έως και 20 ευρώ στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για όσους έχουν κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα ή και σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επιβράβευσης συμμετέχει η κάρτα που έχετε στην κατοχή σας.

Βασική προϋπόθεση είναι τουλάχιστον ένα από τα προϊόντα για τα οποία θα επιλεγεί το ηλεκτρονικό αντίγραφο, να αφορά σε Πιστωτική Κάρτα, Προσωπικό, Στεγαστικό ή Πράσινο Δάνειο.

Με τη μετατροπή της ενημέρωσης ενός προϊόντος σε ηλεκτρονική μορφή κερδίζετε 10 ευρώ, ενώ με δύο ή περισσότερα προϊόντα 20 ευρώ.

Η ενέργεια ισχύει από 09/02/2015 έως και 30/04/2015.

- Πάγιες εντολές

Η προσφορά ισχύει για τουλάχιστον δύο αναθέσεις παγίων εντολών που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα 02/03/2015 έως και 30/04/2015.

Η απόδοση των 5€ θα πραγματοποιηθεί έως και τις 31/05/2015, σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank ή του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Στην ενέργεια συμπεριλαμβάνονται όλες οι πάγιες εντολές όπως για παράδειγμα ενέργεια, τηλεφωνία, ύδρευση, ασφάλειες.

Eξαιρούνται οι πάγιες εντολές εξόφλησης προϊόντων Eurobank ή/ και Eurolife.

Το ανώτατο όριο πίστωσης ανά πελάτη είναι 5€. Η προσφορά ισχύει μόνο για χρήστες του Επιστροφή app.