A- A+
Στεγαστικά: Επιτόκιο από 2,60% για μεταφορά στην HSBC
Μία νέα προσφορά που δίνει τη δυνατότητα σε όσους αποπληρώνουν στεγαστικό δάνειο σε άλλη τράπεζα να μεταφέρουν το υπόλοιπό τους σε πρόγραμμα με κυμαινόμενο επιτόκιο από 2,60% προσφέρει η HSBC.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ

Το τελικό επιτόκιο διαμορφώνεται σήμερα σε 2,60% αν επιλεγεί η σύνδεσή του με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ (1%) και σε 2,84% αν επιλεγεί το euribor 3μηνης διάρκειας.

Σημειώνεται πάντως ότι τα παραπάνω επιτόκια θα αυξηθούν άμεσα, καθώς η ΕΚΤ εκτιμάται ότι θα μεταβάλει την ερχόμενη Πέμπτη 7/4 το επιτόκιό της στο 1,25% από 1% σήμερα.

Η HSBC για μεγαλύτερη διευκόλυνση προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω καταναλωτικού δανείου για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών.

Ενδεικτικό Παράδειγμα. Για μεταφορά δανείου € 100.000, διάρκειας 30 ετών με τελικό επιτόκιο 4% ο κάτοχος πληρώνει δόση περίπου €484, ενώ αν το μεταφέρει στην HSBC, η δόση μειώνεται στα €415.

Τα νέα στεγαστικά της HSBC

Η πρόταση της HSBC είναι η καλύτερη στην αγορά και για τα νέα στεγαστικά δάνεια, αφού προσφέρει επίσης το χαμηλότερο κυμαινόμενο επιτόκιο της αγοράς Euribor 3μήνου ή ΕΚΤ πλέον περιθωρίου από 1,90%.

Επιπλέον, παρέχεται:

• Άμεση προέγκριση με επίσκεψη στο κατάστημα
• Περίοδος χάριτος αποπληρωμής δόσεων, 6 ή 12 μηνών, για αγορά ή ανέγερση κατοικίας
• Δυνατότητα σταδιακής εκταμίευσης** όπου το ύψος της δόσης διαμορφώνεται βάσει του ποσού που εκταμιεύεται και όχι βάσει του συνολικού ποσού δανεισμού
• Διάρκεια δανείου από 5 έως 30 χρόνια