A- A+
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της HSBC - Δωρέα στα Παιδικά Χωριά SOS
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της HSBC, στο κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν περισσότεροι από 150 πελάτες της Τράπεζας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ανανεωμένη υπηρεσία HSBC Premier.

Η υπηρεσία Premier, η οποία επαναλανσάρεται από τον Όμιλο διεθνώς, αποτελεί την επιτομή των υπηρεσιών Wealth Management της HSBC και υποστηρίζει τους πελάτες της να κατανοούν και να οργανώνουν τα οικονομικά τους, υπό το πρίσμα της δικής τους «Προσωπικής Οικονομίας».

Παιδικά Χωριά SOS

Η HSBC, με αφορμή τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, και στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με τα Παιδικά Χωριά SOS δώρισε χρηματικό ποσό στο Σωματείο.

Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την HSBC για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για τη μακρόχρονη και συνεχή υποστήριξη της HSBC.

Όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής και Μάρκετινγκ της HSBC Ελλάδος «σήμερα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί σας την ανανεωμένη υπηρεσία Premier, η οποία σας προσφέρει πληθώρα επενδυτικών προϊόντων διεθνών οίκων, ολοκληρωμένη γκάμα δανείων για κάθε σας ανάγκη καθώς και διεθνείς υπηρεσίες με τις οποίες έχετε την ευκαιρία να ελέγχετε τους λογαριασμούς σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επίσης, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης στηρίξαμε τα Παιδικά Χωριά SOS, που στέκονται δίπλα στα παιδιά τα οποία βρίσκονται σε ανάγκη.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της HSBC, οι οποίοι και φέτος συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών».