A- A+
Αγορές εισιτηρίων σε ΜΜΕ online από το κινητό μέσω Mastercard
Εύκολη και χωρίς μετρητά, χάρη σε μια νέα ασφαλή τεχνολογία πληρωμών μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, γίνεται η μετακίνηση με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Masabi με την υποστήριξη και συνεργασία της MasterCard, έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα mobile ticketing, την JustRide.

Μέσω αυτή οι επιβάτες θα κάνουν download στο κινητό τους τηλέφωνο μια εφαρμογή, μέσω της οποίας θα αγοράζουν εισιτήρια για όλες τις αστικές υπηρεσίες μεταφοράς.

Η υπηρεσία στοχεύει στο να κάνει την αγορά των εισιτηρίων ευκολότερη, ταχύτερη και πιο βολική, καθώς οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από το σπίτι, το δρόμο, το μετρό ή και το λεωφορείο, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά ή να ψάχνουν για ρέστα ή ψιλά!

mobile ticketing

Η Αθήνα εμπλουτίζει τους τρόπους πληρωμής ολόκληρου του μεταφορικού της δικτύου με μια καινοτόμο λύση mobile ticketing, σε σχέση με το σύστημα αποκλειστικής χρήσης μετρητών που ισχύει σήμερα.

Η υπηρεσία “TFA TICKETS” (εφαρμογή για κινητό) είναι διαθέσιμη στο “App Store” της Apple και στο “Play Store” για Android και μπορεί να γίνει download χωρίς χρέωση από οποιονδήποτε χρήστη smartphone.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανάσιο Γεραμάνη, Country Manager της MasterCard Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας σχολίασε σχετικά ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς συμβάλαμε στο να χρησιμοποιείται η καινοτομία και η τεχνολογία, για να διευκολύνεται η καθημερινή μετακίνηση των επιβατών παγκοσμίως και τώρα πλέον και στην Αθήνα».