A- A+
Οι προσφορές άτοκων δόσεων για τα τέλη κυκλοφορίας
Διαθέσιμη για μία ακόμη χρονιά είναι στους κατόχους πιστωτικών καρτών η υπηρεσία άτοκων δόσεων για πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2015. Οι προσφορές.

Όσοι έχουν επαρκή διαθέσιμα όρια μπορούν να εξοφλήσουν τη συγκεκριμένη υποχρέωση εφάπαξ ή σε έως και 9 άτοκες δόσεις ανάλογα με την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα.

Οι πληρωμές γίνεται τόσο μέσω των καταστημάτων των τραπεζών, όσο και μέσω των εναλλακτικών δικτύων πληρωμών (e-banking, phone banking, mobile banking και portal πληρωμών).

Φυσικά όσοι δε διαθέτουν πιστωτική κάρτα, μπορούν με τη χρήση της χρεωστικής τους κάρτας να κάνουν χρήση των εναλλακτικών δικτύων και να μην περιμένουν στην ουρά.

Η κρίσιμη ημερομηνία

Οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε σχέση με την ημέρα που θα επιλέξουν για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ώστε να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή περίοδο χάριτος.

Επειδή η πρώτη δόση από τις άτοκες ή όλο το ποσό εάν επιλεγεί η εφάπαξ πληρωμή, θα εμφανιστεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό, το ιδανικό είναι η εντολή στην τράπεζα να δοθεί αμέσως μετά την έκδοση του λογαριασμού του Δεκεμβρίου.

Με τον τρόπο αυτό ο ιδιοκτήτης του οχήματος θα αρχίσει να εξοφλεί τα τέλη με το λογαριασμό του Ιανουαρίου, μεταθέτοντας 1,5 μήνα την ημερομηνία πληρωμής τους.

Οι προσφορές άτοκων δόσεων που είναι σε ισχύ είναι οι εξής:

  • Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank: 9 άτοκες δόσεις
  • Πειραιώς, Eurobank: 6 δόσεις
  • Πρώην Citibank: 3 δόσεις