A- A+
H Geniki Bank συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»
Η Geniki Bank, μέλος του γαλλικού Ομίλου Société Générale, συμμετέχει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην ετήσια παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF "Η Ώρα της Γης".

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 στις 20.00 μ.μ. η Geniki Bank δεσμεύεται για μία ώρα να σβήσει τα φώτα και τις φωτεινές επιγραφές του κτιρίου Διοίκησης και του Κεντρικού της Καταστήματος εκφράζοντας έτσι την υποστήριξή της στην «Ώρα της Γης», μία εκστρατεία η οποία αποτελεί πλέον θεσμό.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η τράπεζα καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά, δηλώνοντας συμμετοχή στο //www.wwf.gr/earthhour/genikibank και σβήνοντας τα φώτα τους για μία ώρα στις 26 Μαρτίου.

«Ταυτόχρονα θέλουμε να προβληματίσουμε καθένα από εμάς και να υπενθυμίσουμε σε όλους πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον που ζούμε καθημερινά!» τονίζει η τράπεζα.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «εμείς στη Geniki Bank, υποστηρίζουμε ενεργά την εκστρατεία για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από δράσεις που διαχρονικά υλοποιούμε και έχουν ως στόχο τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της τράπεζας».

Οι δράσεις αυτές επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων που στεγάζονται οι υπηρεσίες της τράπεζας, την ανακύκλωση του χαρτιού που καταναλώνεται, την ανακύκλωση του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού κλπ.