A- A+
Πιστωτικές κάρτες: Αγορές σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα με έκπτωση έως και 7%
Οι τράπεζες σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ ρίχνουν τον πληθωρισμό. Οι προσφορές που «τρέχουν» δίνουν τη δυνατότητα σημαντικών εκπτώσεων σε όσους επιλέξουν να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα.

Τα προγράμματα επιβράβευσης των πιστωτικών καρτών έχουν γίνει πιο ελκυστικά από ποτέ. Οι τράπεζες με στόχο να δώσουν κίνητρα για την αύξηση της χρήσης του «πλαστικού» χρήματος προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις σε συνεργασία με επιχειρήσεις από το χώρο του λιανεμπορίου.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ

Βρείτε την πιστωτική κάρτα ή το πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου που σας συμφέρει

Αυτήν την περίοδο υπάρχουν προσφορές μέσω των οποίων όλες οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους με την πιστωτική τους κάρτα και ταυτόχρονα να κερδίσουν έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως και το 7%.

Επιπλέον, μέσω των δωρο - επιταγών που μπορούν να κερδίσουν, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μέρος των αγορών τους από τα σούπερ μάρκετ, χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.

Εκτός από τις εκπτώσεις, τα νοικοκυριά έχουν τη δυνατότητα να δανειστούν μέσω των πιστωτικών καρτών για να κάνουν βασικές συναλλαγές, όπως την αγορά τροφίμων, με επιτόκιο 0% ακόμη και για ολόκληρο το 2011.

Οι προσφορές που «τρέχουν»

Σε κάθε περίπτωση οι προσφορές των τραπεζών ισχύουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι για πάντα.

Αυτήν την περίοδο ισχύουν τα εξής:

Επιστροφή μετρητών σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα

Η Eurobank EFG μέσω του προγράμματος Επιστροφή δίνει τη δυνατότητα σε όσους χρησιμοποιούν τις πιστωτικές της κάρτες να κερδίζουν ευρώ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις επόμενες αγορές τους στο δίκτυο των 2.500 συνεργατών της τράπεζας.

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει μεταξύ άλλων επιστροφή 4% στα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος και 3% στα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.

Επιστροφή 5% στα Carrefour

Η Alpha Bank σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Carrefour προσφέρει μέσω των καρτών Simply Visa και Dynamic American Express επιστροφή 5% στην αξία των αγορών που θα πραγματοποιηθούν από 14/3 έως και 31/05/2011.

Η επιστροφή γίνεται μέσω δωροεπιταγών που δίδονται στον πελάτη, οι οποίες μπορούν να εξαργυρωθούν στο δίκτυο καταστημάτων της Carrefour.

Εξάλλου, όσοι αποκτήσουν την Dynamic American Express έως τις 30.06.2011θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 15 ευρώ, που μπορεί να εξαργυρωθεί στους συνεργάτες του Προγράμματος: Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Marks & Spencer, Sephora, Beauty Shop, Hondos Center, Alex Pak, AB Βασιλόπουλος, Χαλκιαδάκης (Κρήτη), Βερόπουλος.

Τρόφιμα και καύσιμα με επιτόκιο 0%

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει επιτόκιο 0% σε όλες τις πιστωτικές κάρτες για ολόκληρο το 2011, για νέες συναλλαγές σε supermarkets, πρατήρια καυσίμων και υπηρεσίες παροχής υγείας.

Από την 14η Φεβρουαρίου 2011, όλες οι νέες αγορές στις 3 παραπάνω κατηγορίες επιχειρήσεων δεν θα τοκίζονται έως και το τέλος της χρονιάς.

Επιστροφή μετρητών για αγορές σε σούπερ μάρκετ

Μία νέα προσφορά στον τομέα των πιστωτικών καρτών λάνσαρε η Credicom, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους τους να κερδίσουν έκπτωση έως και 7% για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν στα super markets.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιήσετε από 1η Φεβρουαρίου 2011 έως και 24 Απριλίου 2011.

Η έκπτωση που προβλέπεται εξαρτάται από το ποσό των αγορών. Συγκεκριμένα δίνεται:

• 3% επιστροφή για αγορές μέχρι €300
• 5% επιστροφή για αγορές από €301 - €500, και
• 7% επιστροφή για αγορές από €501 και άνω