A- A+
Saxo Bank: Γιατί συμφέρει η επένδυση με CFDs
Σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την απευθείας αγορά μετοχών ποαρουσιάζουν τα CFDs που διαθέτει μέσω της πλατφόρμας της η Saxo Bank.

Τα CFDs αποτελούν ευέλικτα εργαλεία για επενδύσεις σε μετοχές και δείκτες μετοχών, παρέχοντας περισσότερες ευκαιρίες με μικρότερη επένδυση

Με αυτά μπορούν να γίνουν συναλλαγές σε ανοδικές και πτωτικές αγορές και οι επενδυτές μπορούν μέσα από τις πλατφόρμες της Saxo Bank να δημιουργήσουν θέσεις αγοράς ή πώλησης σε:

  • Περισσότερες από 8.800 μετοχές (όπως η Apple, η Google, η Alibaba),
  • 23 διεθνείς δείκτες (όπως ο DAX, ο S&P 500, ο FTSE 100), ή
  • Να διαπραγματευτούν CFDs Εμπορευμάτων, Ομολόγων και Συναλλάγματος.

Οι ευκαιρίες

Μέσω των CFDs, οι επενδυτές μπορούν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες με μικρότερο κόστος, τόσο ως προς τις απαιτήσεις κεφαλαίου, καθώς η διαπραγμάτευση στα CFDs χρησιμοποιεί περιθώριο ασφάλισης, όσο και ως προς λοιπές χρεώσεις.

Για παράδειγμα στα CFDs Εμπορευμάτων και Συναλλάγματος δεν υπάρχει προμήθεια και όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνονται στο spread των τιμών αγοράς και πώλησης.

Σήμερα, η Saxo Bank προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών σε περισσότερα από 30.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων Συνάλλαγμα, Μετοχές, CFDs, Εμπορεύματα, Futures (ΣΜΕ), Contract Options και Stock Options.