A- A+
Λογαριασμοί Μισθοδοσίας: Αυξήστε το μισθό σας …μέσω τραπέζης
Υψηλά επιτόκια που υπό προϋποθέσεις διαμορφώνονται σε επίπεδα αντίστοιχα των προθεσμιακών καταθέσεων, προσφέρουν οι λογαριασμοί μισθοδοσίας μέσω των οποίων καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις.

Οι τράπεζες με στόχο να προσελκύσουν αποταμιευτές δε διστάζουν να διαθέτουν καταθετικά προϊόντα με ετήσιες αποδόσεις που ακόμη και για μικροποσά μπορούν να φτάσουν έως και το 7%.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ

Βρείτε το λογαριασμό μισθοδοσίας που σας συμφέρει

Όπως προκύπτει από τη βάση δεδομένων του Moneyonline.gr, κάποιος που εισπράττει το μισθό ή τη σύνταξή του μέσω ενός προνομιακού λογαριασμού μισθοδοσίας και διατηρεί στην τράπεζα ένα ποσό της τάξης των 5.000 έως 10.000 ευρώ, μπορεί να κερδίσει τόκους άνω των 300 ευρώ κάθε χρόνο.

Πρόκειται για ένα σημαντικό ποσό, ειδικά στην τρέχουσα συγκυρία όπου τόσο οι συντάξεις, όσο και οι μισθοί έχουν μειωθεί λόγω των μέτρων της κυβέρνησης και της κρίσης στην οποία βρίσκεται η οικονομία.

Κατά συνέπεια, οι αποταμιευτές μπορούν να αναπληρώσουν μέρος ή ακόμη και το σύνολο των χαμένων αποδοχών τους, έχοντας παράλληλα και τα χρήματά τους διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Ποιοι είναι δικαιούχοι των λογαριασμών

1. Δημόσιοι Υπάλληλοι – Συνταξιούχοι.

Όλοι οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και οι συνταξιούχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την τράπεζα της αρεσκείας τους, χωρίς κανένα περιορισμό.

2. Ιδιωτικοί Υπάλληλοι.

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αναγκαστικά μπορούν να επιλέξουν λογαριασμό μόνο μεταξύ των τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται η επιχείρηση στην οποία απασχολούνται.Το σύνηθες είναι μία εταιρεία να συνεργάζεται μόνο με μία τράπεζα. Ως εκ τούτου οι επιλογές τους είναι περιορισμένες.

Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να πείσουν τον εργοδότη τους να συνάψει συνεργασία με την τράπεζα που τους συμφέρει περισσότερο.