A- A+
Με μειώσεις επιτοκίων στην Alpha Προθεσμιακή με Bonus ολοκλήρωσε η Alpha Bank τις περικοπές
Σε περικοπές στα επιτόκια του προϊόντος «Alpha Προθεσμιακή με Bonus» προχώρησε η Alpha Bank στις 21/11, στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής των αποδόσεων που προσφέρει.

Πρόκειται για την τρίτη δόση αλλαγών που εφαρμόζει η τράπεζα τις τελευταίες 15 ημέρες, με τις οποίες το κόστος των καταθέσεων υποχώρησε έως και 20 μονάδες βάσης, ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της αποταμίευσης.

Όπως και τις προηγούμενες φορές που εφαρμόστηκαν μειώσεις στο δελτίο επιτοκίων της τράπεζας, τελευταίο πρόγραμμα που αναπροσαρμόστηκε ήταν το «Alpha Προθεσμιακή με Bonus», το οποίο εκτός από τόκους προσφέρει και Bonus πόντους στους καταθέτες.

Πώς λειτουργεί

Η συγκεκριμένη προθεσμιακή κατάθεση προσφέρει σταθερά επιτόκια για τρίμηνη, εξάμηνη ή δωδεκάμηνη διάρκεια.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης, ανάλογα με τη διάρκεια που θα επιλεγεί είναι 10.000, 30.000 ή 50.000 ευρώ.

Η καταβολή των τόκων γίνεται κάθε μήνα ή τρίμηνο (ανάλογα με τη διάρκεια), στο λογαριασμό καταθέσεων, ενώ παρέχεται δυνατότητα ολικής ανάληψης του κεφαλαίου, στην επέτειο του προϊόντος, χωρίς επιβάρυνση.

Οι Bonus πόντοι

Εκτός από τους τόκους, οι καταθέτες κερδίζουν χιλιάδες Bonus πόντους, διαθέσιμους προς εξαργύρωση, για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών.

Αυτοί καταβάλλονται:

  • κάθε μήνα, για την τρίμηνη διάρκεια
  • κάθε τρίμηνο, για την εξάμηνη και την δωδεκάμηνη διάρκεια

Οι Bonus πόντοι που αναλογούν στο κεφάλαιο της Προθεσμιακή Καταθέσεως καταχωρούνται στη συνδεδεμένη Bonus κάρτα, πιστωτική ή χρεωστική.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους Bonus πόντους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες που ανανεώνονται συνεχώς για να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Για να αποκτήσετε είδη καθημερινής χρήσεως, καύσιμα, αεροπορικά εισιτήρια, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης και σπιτιού, πολλές προσφορές, εκπτώσεις και δώρα στα 3.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του Προγράμματος Bonus.

Τα επιτόκια και οι πόντοι

Ακολουθούν αναλυτικά τα επιτόκια και οι πόντοι που προσφέρουν οι διάφορες εκδόσεις της προθεσμιακής κατάθεσης