A- A+
Η Mastercard στο Facebook με δώρο εισιτήρια για CL
Τη δική της σελίδα στο Facebook για τους Έλληνες fans της δημιούργησε η MasterCard και έχει ήδη κερδίσει περισσότερους από 11.5 εκατομμύρια φίλους.

Στη νέα σελίδα οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες για τα προϊόντα της που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.

Έχοντας διανύσει μόλις τις πρώτες εβδομάδες της ζωής της με στόχο την ενίσχυση της επικοινωνίας της με το ελληνικό κοινό που ενδιαφέρεται να κινείται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας όσον αφορά στις πληρωμές του, η MasterCard το γιορτάζει με μια μοναδική προσφορά προς τους ποδοσφαιρόφιλους.

Διαγωνισμός

Ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει την ευκαιρία στους fans να σκοράρoυν στην εφαρμογή της στο Facebook (στο link: https://apps.facebook.com/contestgruefachamp/) και να κερδίσουν πλούσια δώρα, ανάμεσά τους και διπλά εισιτήρια για τον αγώνα UEFA Champions League Olympiacos FC – Malmö FF που θα διεξαχθεί την Τρίτη 09/12/2014 στις 21.45 στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον αγώνα, πέντε ακόμη τηλεοράσεις 32” LED και δέκα τυχεροί βιντεοκάμερες χειρός τελευταίας τεχνολογίας.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου και οι 20 νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση.

Σκορ με πέναλτι!

Προκειμένου να κερδίσουν τα πολυπόθητα δώρα, οι συμμετέχοντες καλούνται να σκοράρουν πέναλτι για να κερδίσουν όσες περισσότερες συμμετοχές μπορούν.

Στην εφαρμογή της MasterCard o χρήστης έχει τρεις ευκαιρίες για να εκτελέσει πέναλτι.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των τριών πέναλτι και υπό την προϋπόθεση πως ο χρήστης έχει σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του στη φόρμα επικοινωνίας για να κατοχυρώσει τη συμμετοχή του στις κληρώσεις του διαγωνισμού.

Ο κάθε Συμμετέχων στο Διαγωνισμό δεν υποχρεούται να προβεί σε καμία αγορά με κάρτες MasterCard προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή σε αυτόν.

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της MasterCard. Επίσημου Χορηγού του UEFA Champions League.