A- A+
Εθνική Τράπεζα και Αυθεντικός Μαραθώνιος: Μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική διαδρομή
Η Εθνική Τράπεζα, επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συμμετείχε με τη δική της ομάδα “i-run” στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στέλνοντας μήνυμα συλλογικότητας και ευγενούς άμιλλας.

Περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι της Τράπεζας, φίλοι και συγγενείς τους, έλαβαν μέρος στους αγώνες των 5, 10 και 42χλμ και έζησαν όχι μόνο τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής στον Μαραθώνιο, αλλά και τη χαρά της άσκησης, της προσπάθειας και της κατάκτησης του στόχου.

Την ευκαιρία να τρέξουν και να τερματίσουν στο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, είχαν και πάνω από 1.000 παιδιά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Παιδικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ονομαστικός χορηγός του οποίου είναι η Εθνική Τράπεζα.

Με τη συμμετοχή της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Εθνική έστειλε και μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, στηρίζοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η Τράπεζα προσφέρει το διπλάσιο από το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το κόστος των συμμετοχών των δρομέων της, στο οποίο προσέθεσε κι επιπλέον € 5 ανά ποσό συμμετοχής, ενώ παράλληλα, μέσα από την ενέργεια “Τρέχω μέσα από τα μάτια ενός δρομέα”, αύξανε το ποσό της προσφοράς της κάθε φορά που οι φίλοι του αθλήματος επισκέπτονταν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.i-runmarathon.gr και κοινοποιούσαν την παραπάνω ενέργεια στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι Έλληνες νικητές του φετινού Μαραθωνίου, οι πρωταθλητές Χριστόφορος Μερούσης και Δημήτρης Θεοδωρακάκος, που έτρεξαν με την ομάδα της Τράπεζας, κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, ενώ αρκετοί ήταν οι δρομείς της ομάδας “i-run” που κατάφεραν να επιτύχουν πολύ καλές επιδόσεις.