A- A+
Δωρεάν επιστροφή προϊόντων για όσους ψωνίζουν online και πληρώνουν μέσω paypal
Την υπηρεσία PayPal Refunded Returns που προσφέρει δωρεάν επιστροφή προϊόντων για όσους ψωνίζουν online λάνσαρε η paypal για όσους την επιλέγουν για τις πληρωμές τους.

Η PayPal ανακοίνωσε το λανσάρισμα της υπηρεσίας PayPal Refunded Returns σε 15 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, σε συνέχεια της αντίστοιχης έναρξης σε άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η υπηρεσία

Η υπηρεσία επιτρέπει στους εμπόρους να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους, οι οποίοι θέλουν να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.

Οι χρήστες που έκαναν την παραγγελία ενός προϊόντος και το πλήρωσαν μέσω PayPal, δύνανται να το επιστρέψουν και να αποζημιωθούν πλήρως για το κόστος μεταφοράς, έως το ποσό των 30 ευρώ ανά αποστολή.

Το μοναδικό τους μέλημα σχετικά με την χρηματική αποζημίωση είναι να κρατήσουν τις αποδείξεις των ταχυδρομικών τελών μεταφοράς. Τότε, τα τρία εύκολα βήματα προκειμένου να λάβουν την επιστροφή χρημάτων είναι τα εξής:

1. Κατεβάζετε την ειδική φόρμα και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

2. Προσθέτετε τις αποδείξεις της αγοράς και της ταχυδρομικής αποστολής.

3. Στέλνετε με email στην PayPal το πακέτο της φόρμας και των αποδεικτικών.

Η πληρωμή

Χάρη στην νέα αυτή λειτουργία, αφού ολοκληρώσετε την σύντομη αυτή διαδικασία, το ποσό της επιστροφής θα εμφανιστεί σύντομα στον δικό σας λογαριασμό PayPal, εντός των επόμενων 10 ημερών.

Με τον τρόπο αυτό, ακόμα και εάν προϊόντα, όπως είδη ένδυσης και αξεσουάρ, θα εξακολουθούν να επιστρέφονται κυρίως λόγω λάθους μεγέθους ή άλλου προβλήματος, το ζήτημα αυτό δεν θα απασχολεί πλέον ούτε τους καταναλωτές ούτε τους εμπόρους.

Κατά την αρχική δοκιμαστική περίοδο, η υπηρεσία PayPal Refunded Returns θα είναι ενεργή έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal Refunded Returns στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη στον ιστότοπο https://www.paypal.eu/returns/