A- A+
Νέος τρόπος online αγορών χωρίς τη χρήση κάρτας - Προπληρώστε στο περίπτερο!
Ένας νέος τρόπος διενέργειας συναλλαγών στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμος στην εγχώρια αγορά. Ο λόγος γίνεται για προπληρωμένες κάρτες που πωλούνται ακόμη και στο περίπτερο.

Ποιό είναι το μέλλον των μεθόδων πληρωμής στα online καταστήματα; Όσο οι αγορές μέσω διαδικτύου γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, τόσο επίκαιρο παραμένει το ερώτημα αυτό.

Ο φόβος συναλλαγών δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτική κάρτας σε e-shops δεν έχει πάψει να είναι έντονος.

Επιφυλακτικότητα

Κι όσο κι αν έχουν θεσπιστεί πλέον κανόνες για τις διαδικτυακές συναλλαγές, οι αγοραστές συνεχίζουν να είναι επιφυλακτικοί.

Σήμερα είμαστε όλοι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή σε ένα πλήθος από ηλεκτρονικές πλατφόρμες καθώς εργαζόμαστε, ψυχαγωγούμαστε, και όλο και περισσότερο αγοράζομαι αγαθά online.

Με την εμφάνιση καινούριων αναγκών έχουν κάνει την εμφάνισή τους και νέες υπηρεσίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η νέα prepaid κάρτα

Ένα σαφές παράδειγμα είναι η υπηρεσία η οποία δεν απαιτεί κατά τη συναλλαγή προσωπικά στοιχεία, αριθμός πιστωτική ή τραπεζικός λογαριασμός, ώστε εξασφαλίζεται η προστασία της ιδιωτικότητας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η paysafecard, μία προπληρωμένη κάρτα, η οποία ισχύει για χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η διαδικασία αγοράς και πώλησης γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια. Ο τρόπος είναι ήδη γνωστός αφού είναι παρόμοιος με αυτόν της ανανέωσης υπολοίπου χρόνου στα καρτοκινητό.

Μπορεί κανείς εύκολα να προμηθευτεί το δελτίο με τον 16ψήφιο κωδικό PIN και να επιλέξει το ποσό που θα ΄΄φορτώσει’’ στην κάρτα. Τέτοια δελτία βρίσκει κανείς σε σούπερ μάρκετ, πρατήρια ακόμη και σε περίπτερα.

Αγορά σε 3 βήματα

1. Αγόρασε την paysafecard στο πλησιέστερο σημείο πώλησης.

2. Κατά την αγορά paysafecard μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των αξιών 10, 25, 50 ή 100 ευρώ

3. Πληρωμή με paysafecard που αγόρασες σε ηλεκτρονικό κατάστημα: Απλά πληκτρολόγησε το 16ψήφιο κωδικό PIN της paysafecard.

Βρείτε τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα