A- A+
Οδηγός: 6 τρόποι για μόνιμη έκπτωση σε σούπερ μάρκετ
Σημαντική ελάφρυνση του οικογενειακού τους προϋπολογισμού μπορούν να πετύχουν οι πελάτες των τραπεζών κάνοντας «έξυπνη» χρήση των κατάλληλων πιστωτικών καρτών.

Οι τράπεζες μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που έχουν δημιουργήσει στον τομέα των καρτών, έχουν συνάψει εμπορικές συμφωνίες με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Μέσω αυτών οι πελάτες τους μπορούν να κερδίσουν σημαντικά ποσά κάθε χρόνο στις αγορές τους εφόσον επιλέξουν να πληρώσουν με το ...πλαστικό τους.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι όλες αυτές οι παροχές διατίθενται χωρίς κανένα κόστος, υπό την προϋπόθεση ότι οι λογαριασμοί εξοφλούνται στην ώρα τους.

Όλες οι επιλογές

Οι πελάτες των τραπεζών πριν την επιλογή της κάρτας θα πρέπει να αποφασίσουν ποιο δίκτυο σούπερ μάρκετ θα επισκέπτονται.

Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιείται το όφελος για τον καταναλωτή. Οι επιλογές που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή είναι οι εξής:

1) Dynamic American Express®

Τη δυνατότητα να κερδίσουν επιστροφή μετρητών έως και 5% στα ψώνια τους στο σούπερ μάρκετ έχουν οι κάτοχοι καρτών Dynamic American Express®, που διαθέτει η Alpha Bank.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους της πιστωτικής κάρτας από 15.9.2014 έως 15.11.2014.

Ειδικότερα, η τράπεζα θα προσφέρει:

- 5% Επιστροφή Μετρητών αποκλειστικά για τις αγορές σας σε όλα τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour.
- 3% Επιστροφή Μετρητών σε όλα τα υπόλοιπα Super market.

Ανεξάρτητα από την παραπάνω προσφορά, η Dynamic American Express προσφέρει σε μόνιμη βάση:

• 3% επιστροφή για αγορές σε supermarkets
• 1,5% επιστροφή για αγορές σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση

Τα ποσά αυτά επιστρέφονται υπό τη μορφή επιταγών που μπορούν να εξαργυρωθούν στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

Όλα τα καταστήματα της εταιρίας Μαρινόπουλος & Carrefour Μαρινόπουλος, Marks & Spencer, Sephora, Hondos Center, AB Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Χαλκιαδάκης.

2) Κάρτες Bonus

Έκπτωση 20% μπορούν να κερδίσουν οι κάτοχοι των καρτών Bonus στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, εκμεταλλευόμενοι νέα προσφορά στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Bonus.

Για κάθε συναλλαγή έως και το τέλος Νοεμβρίου οι κάτοχοι των καρτών Bonus μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους που έχουν συλλέξει και να πληρώσουν 20% λιγότερο στο Ταμείο των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι πόντοι που πρέπει να εξαργυρωθούν εξαρτώνται από το ποσό της αγοράς. Συγκεκριμένα:



Το ποσό της αγοράς θα εμφανιστεί μειωμένο κατά 20% στο λογαριασμό που θα την περιλαμβάνει.

Σημειώνεται ότι πραγματοποιώντας τις αγορές σας στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος με την κάρτα σας Alpha Bank Bonus, κερδίζετε 4 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ.

Τους πόντους που θα συγκεντρώσετε, μπορείτε να εξαργυρώνετε με δώρα ή εκπτώσεις, σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο επιχειρήσεων.

3) Μασούτης Visa

Επιστροφή μετρητών 5% προσφέρει στους κατόχους της κάρτας Μασούτης Visa η Eurobank για ψώνια στα καταστήματα λιανικής Μασούτης.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας αντί για μετρητά στα καταστήματα Μασούτης από 1/10 έως 15/11/2014 και κερδίστε 5% για εξαργύρωση στην επόμενη αγορά σας στα ίδια καταστήματα.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάρτα Μασούτης Visa, κάνετε την αίτηση σας και με την έκδοση της η Eurobank σας καλωσορίζει με μια δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ, για εξαργύρωση στα καταστήματα λιανικής Μασούτης.

Η Mασούτης Visa δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τα καταστήματα λιανικής ΜΑΣΟΥΤΗΣ, τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στη Βόρεια Ελλάδα.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας επιστρέφει ευρώ επί της αξίας των αγορών σας.

• 4% κέρδος στα καταστήματα λιανικής Μασούτης (5% έως 15/11)
• 1% κέρδος σε όλες σας τις αγορές στις υπόλοιπες επιχειρήσεις
• Δωρεάν συνδρομή για πάντα

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα ευρώ που συλλέγετε υπό τη μορφή έκπτωσης στις επόμενες αγορές σας, αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

4) Επιστροφή - Eurobank

Επιστροφή μετρητών έως και 5% προσφέρουν σε μία σειρά από σούπερ μάρκετ, συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ Βερόπουλος και Σκλαβενίτης, η Eurobank μέσω του προγράμματος επιβράβευσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Επιστροφή.

Οι πελάτες της τράπεζας μαζεύουν ευρώ που αντιστοιχούν σε ένα ποσοστό επί των αγορών τους, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρώσουν πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Τα διαθέσιμα ευρώ μπορούν να εξαργυρωθούν τόσο στα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ όσο και σε οποιαδήποτε από τις 5.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Δείτε εδώ όλες τις επιχειρήσεις:

5) Go National

Άμεσο κέρδος στους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, κατόχους των πιστωτικών καρτών Go National, στις καθημερινές τους συναλλαγές στα Carrefour Μαρινόπουλος προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης που βρίσκεται σε ισχύ.

Ειδικότερα, με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας κερδίζετε σε μόνιμη βάση ποσοστό 1% επί της αξίας των αγορών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενες αγορές, είτε στα Carrefour ή στις υπόλοιπες χιλιάδες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Κατά περιόδους η τράπεζα κάνει ειδικές προσφορές άμεσης έκπτωσης που μπορεί να φτάνει έως και το 2%, επιπλέον του 1% της επιστροφής.

Παράλληλα, τα ιδιωτικά προγράμματα «go National» σας παρέχουν επιπρόσθετο κέρδος (2%, 5%, 10%, 20% ή και περισσότερο), διαφορετικό σε κάθε επιχείρηση, ανάλογα με την καμπάνια που ισχύει κάθε φορά.

Το κέρδος αυτό έχει τη μορφή άμεσης έκπτωσης και αφαιρείται απευθείας από το λογαριασμό της κάρτας.

Όλες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

6) Τράπεζα Πειραιώς - ΑΒ Βασιλόπουλος

Η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζουν τη νέα σειρά καρτών ΑΒ Plus MasterCard, προσφέροντας πρόγραμμα επιβράβευσης άμεσα συνδεδεμένο με το γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι κάρτες ΑΒ Plus MasterCard έχουν τεχνολογία contactless (ανέπαφων συναλλαγών) και διατίθενται σε 3 προϊόντα: χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη.

Οι κάτοχοι χρησιμοποιώντας τις ΑΒ Plus MasterCard κερδίζουν επιπλέον πόντους ΑΒ Plus από όλες τις αγορές σε επιχειρήσεις με το σήμα της MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διπλάσιους πόντους στα ΑΒ Βασιλόπουλος (οι διπλοί πόντοι δεν ισχύουν για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά ή άλλες προωθητικές ενέργειες).

Οι πόντοι που συγκεντρώνονται με τις νέες κάρτες προστίθενται στους πόντους που συλλέγονται με την κάρτα ΑΒ Plus και οι κάτοχοι κερδίζουν περισσότερες Επιταγές Έκπτωσης ΑΒ Plus αξίας €6 από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά, με την ΑΒ Plus MasterCard Credit κερδίζετε:

  • 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €3 αγορών που πραγματοποιείτε στα καταστήματα AB
  • 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €10 αγορών που πραγματοποιείτε οπουδήποτε αλλού
  • 100 πόντους καλωσορίσματος ΑΒ Plus με την πρώτη σας αγορά

Οι πόντοι που συγκεντρώνετε με την ΑΒ Plus MasterCard Credit αθροίζονται με τους πόντους που έχετε ήδη συγκεντρώσει με το πρόγραμμα ΑΒ Plus.

Όταν συγκεντρώσετε 200 πόντους, κερδίζετε μία επιταγή έκπτωσης AB Plus, αξίας € 6!

Την επιταγή έκπτωσης μπορείτε να την παραλάβετε και να την εξαργυρώσετε στα ταμεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος ΑΒ Plus.

* Οι διπλοί πόντοι δεν ισχύουν για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά πόντων ή σε άλλες προωθητικές ενέργειες πόντων.