A- A+
Probank: Λογαριασμός μισθοδοσίας με επιτόκιο 5%
Ένα νέο λογαριασμό μισθοδοσίας που προσφέρει επιτόκιο έως και 5% για τα πρώτα 5.000 ευρώ διαθέτει η Probank σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Αναλυτικότερα, η τράπεζα δημιούργησε το νέο λογαριασμό μισθοδοσίας για τους μισθοδοτούμενους του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα και τους συνταξιούχους, που προσφέρει το ανταγωνιστικότερο επιτόκιο της αγοράς 5% για τα πρώτα € 5.000 και 2,5% για τα επιπλέον ποσά και συγχρόνως ανέξοδες αναλήψεις μετρητών από όλα τα ΑΤΜ όλων των άλλων τραπεζών σε όλη την Ελλάδα.

Ο λογαριασμός προσφέρεται με βιβλιάριο, με δωρεάν χρεωστική κάρτα & κάρτα αναλήψεων Probank Maestro Debit, χωρίς υποχρέωση ύπαρξης ελάχιστου ποσού με μηδενικά διαχειριστικά έξοδα, δωρεάν πάγιες εντολές και δωρεάν ebanking.

=====================================================================================

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

=====================================================================================

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης πιστωτικής κάρτας PROBANK VISA / MASTERCARD με δωρεάν ετήσια συνδρομή για πάντα με επιτόκιο μειωμένο κατά δύο (2) μονάδες από το εκάστοτε τρέχον όπως και δυνατότητα χορήγησης καταναλωτικών δανείων με επιτόκιο μειωμένο κατά μία (1) μονάδα από το εκάστοτε τρέχον, καθώς και η δυνατότητα χορήγησης υπερανάληψης, χωρίς έξοδα.

Στους μισθοδοτούμενους παρέχεται επίσης η επιλογή επενδύσεων σε Αμοιβαία Κεφάλαια της Τράπεζας με μηδενικές προμήθειες εισόδου και εξόδου, καθώς και η επιλογή από ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων όπως:

Ασφάλισης αυτοκινήτων, κατοικιών, ατυχημάτων, Ζωής & Υγείας, αποταμιευτικά-συνταξιοδοτικά, ειδικά προσαρμοσμένων στις προσωπικές ανάγκες των πελατών σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.