A- A+
Το νέο PREMIUM banking της Εθνικής Τράπεζας (video)
Ένα νέο δίκτυο για τους πελάτες της με ρευστά διαθέσιμα άνω των 60.000 ευρώ που προσφέρει ...premium εξυπηρέτηση δημιουργεί η Εθνική Τράπεζα. Οι υπηρεσίες.

Με την υπηρεσία PREMIUM Banking, οι πελάτες της τράπεζας απολαμβάνουν μια υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη εξυπ​ηρέτηση από εξειδικευμένα Στελέχη, με σημαντικά προνόμια, όπως:

• Αμεση και αξιόπιστη ενημέρωση για οποιοδήποτε τραπεζικό προϊόν ή υπηρεσία

• ​Διεκπεραίωση κάθε τραπεζικής διαδικασίας, με την ελάχιστη εμπλοκή του πελάτη, εξοικονομώντας πολύτιμο για χρόνο

• Συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται ακριβώς στους χρηματοοικονομικούς στόχους και ανάγκες του πελάτη

Προσωπική εξυπηρέτηση

Σε κάθε ένα από τα Καταστήματα ​του Δικτύου της ΕΤΕ, ένα από τα 640 και πλέον εξειδικευμένα Στελέχη του PREMIUM Banking, παρέχει προσωπική εξυπηρέτηση έχοντας την ευθύνη της συνολικής σχέσης με την Τράπεζα.

Παράλληλα, λειτουργούν ξεχωριστά καταστήματα υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογικής υποδομής, όπου εξειδικευμένα στελέχη PREMIUM Banking, υποδέχονται τους πελάτες σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ξεχωριστής τραπεζικής εμπειρίας:

• Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα
•​ Πλ. Αριστοτέλους 6, Θεσσαλονίκη

και σύντομα στο Κολωνάκι και τη Γλυφάδα. Στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο 30 PREMIUM ​Corners τα οποία θα λειτουργούν σε συγκεκριμένα καταστήματά της.

Σύγχρονες εφαρμογές

Η υπηρεσία personal banking της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει ειδικές εφαρμογές χρηματοοικονομικού σχεδιασμού με στόχο τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση της περιουσίας του πελάτη και την κάλυψη των ευρύτερων τραπεζικών και ασφαλιστικών αναγκών.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

  • PREMIUM Portfolio

Έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε εσείς το προσωπικό σας χαρτοφυλάκιο, συμφώνα με τους επενδυτικούς σας στόχους, τις ανάγκες σας και το χρονικό ορίζοντα των κεφαλαίων σας.

Επιλέξτε μέσα από ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προϊόντων σταθερής απόδοσης, εγγυημένου κεφαλαίου, αμοιβαίων κεφαλαίων, χρηματιστηριακών μέσων και αποκτήστε πρόσβαση στην ελληνική, αλλά και τις σημαντικότερες διεθνείς κεφαλαιαγορές.

  • PREMIUM Cover

Με τις ασφαλιστικές επιλογές που σας προσφέρει το PREMIUM Cover, μπορεί​τε να συνδυάσετε εύκολα το πακέτο καλύψεων που σας ταιριάζει απόλυτα.

Μέσα από το PREMIUM Cover, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εύκολα την καταλληλότερη για εσάς προστασία του αυτοκινήτου, του σπιτιού, της οικοσκε​υής ή επαγγελματικού χώρου, αλλά και το καταλληλότερο για εσάς και την οικογένειά σας πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και νοσηλείας, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.​

  • PREMIUM Finance

Με το PREMIUM Finance αξιοποιείτε προγράμματα χρηματοδότησης στεγαστικών και καταναλωτικών αναγκών, ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στο σημερινό, οικονομικό περιβάλλον.

Επιλέγοντας μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνδυασμών σταθερών και κυμαινόμενων επιτοκίων, διάρκειας και μεθόδων αποπληρωμής, σχεδιάστε το προσωπικό σας δανειακό πρόγραμμα PREMIUM Finance που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και στόχους.​