A- A+
Το παιδί σου στο ΟΣΦΠ - Juventus με Πειραιώς Mastercard
Κλήρωση με έπαθλο μία θέση δίπλα στους παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα για το Champions League με τη Juventus διοργανώνει η Mastercard σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε κάρτα MasterCard της Τράπεζας Πειραιώς και κερδίστε μία θέση player escort.

Απλά, χρησιμοποιήστε για τις αγορές σας οποιαδήποτε κάρτα MasterCard®,πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη της Τράπεζας Πειραιώς (εξαιρούνται οι μη επαναφορτιζόμενες gift & virtual prepaid), δηλώστε συμμετοχή έως και τις 30/9/2014 και μπείτε στην κλήρωση.

15 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δουν το παιδί τους (με τα παρακάτω χαρακτηριστικά), να συνοδεύει τους παίκτες στον αγώνα Ολυμπιακός – Juventus για το UEFA Champions League, στις 22 Οκτωβρίου, στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έπειτα να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί με το παιδί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι, τα παιδιά που θα συνοδεύσουν τους παίκτες να είναι 7 – 9 ετών και να έχουν ύψος 1.05 μ. – 1.35 μ.

Τα εισιτήρια και η δυνατότητα συνοδείας των ποδοσφαιριστών είναι προσφορά της MasterCard®, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.