A- A+
Προσοχή! Αρχίζουν οι χρεώσεις στην υπηρεσία τηλεειδοποίησης της Eurobank με SMS
Αλλαγές στην τιμολόγηση της υπηρεσίας Τηλεειδοποιήσεων για την αποστολή ενημερωτικών SMS ανακοίνωσε η Eurobank, η οποία από εδώ και στο εξής θα επιβάλει μία μικρή χρέωση ανά ειδοποίηση.

Σύμφωνα με τη νέα τιμολόγηση της Υπηρεσίας Τηλεειδοποιήσεων, από την 10/10/2014 κάθε ενημερωτικό SMS που θα αποστέλλεται στους εγγεγραμμένους χρήστες της Υπηρεσίας για τη δραστηριότητα των λογαριασμών τους θα χρεώνεται με το ποσό των €0,10.

Στους πελάτες Private Banking και Personal Banking, η υπηρεσία θα παρέχεται με χρέωση €0,05 ανά SMS.

Η χρέωση θα πραγματοποιείται στο λογαριασμό για τη δραστηριότητα του οποίου στάλθηκε το ενημερωτικό SMS, συγκεντρωτικά στο τέλος κάθε μήνα για το σύνολο των SMS που εστάλησαν μέσα στο μήνα αυτό

Εξαιρέσεις

Η χρέωση αφορά μόνο τα ενημερωτικά SMS της Υπηρεσίας Τηλεειδοποιήσεων που ανήκουν στην κατηγορία «Δραστηριότητα των λογαριασμών μου» και συνεπώς δεν χρεώνονται τα μηνύματα SMS που ανήκουν στις άλλες κατηγορίες της Υπηρεσίας Τηλεειδοποιήσεων «Ασφάλεια στο e-Banking», «Δραστηριότητα των πιστωτικών μου καρτών» και «Έγκριση/απόρριψη συναλλαγών και αιτημάτων».

Επίσης δεν χρεώνονται τα ενημερωτικά e-mails της Υπηρεσίας Τηλεειδοποιήσεων καθώς και μηνύματα sms που αποστέλλονται από την Eurobank εκτός της Υπηρεσίας Τηλεειδοποιήσεων (π.χ. ενεργοποιήσεις καρτών, ειδοποιήσεις λήξης δόσεων δανείων κτλ)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαχειριστείτε τις Τηλεειδοποιήσεις σας (μεταβολή ή ακύρωση SMS ειδοποιήσεων), επισκεφτείτε την ενότητα «Μy e-Banking > Τηλεειδοποιήσεις».