A- A+
Εμπορική Τράπεζα: Προϊόντα για ΜΜΕ παρουσιάζει στην αγορά
«Ημέρα δράσης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις» έχει χαρακτηρίσει την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011 η Εμπορική Τράπεζα, κάνοντας εξόρμηση στην αγορά για την προβολή των προϊόντων της.

Την ημέρα αυτή, που ανήκει σε ένα ευρύ κύκλο στοχευμένων ενεργειών του 2011 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, περίπου 500 στελέχη της Εμπορικής Τράπεζας, θα επισκεφτούν επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να συζητήσουν με τους φορείς τους τις δυνατότητες υποστήριξης των αναγκών τους και των επιχειρηματικών σχεδίων τους μέσα από τις λύσεις που διαθέτει η Τράπεζα.

Οι Διευθυντές των Καταστημάτων, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μικρομεσαίων επιχειρήσεων των Καταστημάτων και στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας έχουν οργανώσει συναντήσεις στους χώρους των επιχειρήσεων, δίνοντας το στίγμα της εξωστρεφούς στρατηγικής της Τράπεζας για την ενίσχυση των παραδοσιακών δεσμών της με τις επιχειρήσεις αυτής της κατηγορίας. Η Εμπορική διαθέτει νέες και αναβαθμισμένες προτάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσα από τα προϊόντα της με το όνομα “Easy”.

Χρηματοδότηση τρεχουσών αναγκών, επαγγελματικής στέγης, εξοπλισμού και φωτοβολταϊκών συστημάτων, αποτελεσματικές λύσεις για την διαχείριση διαθεσίμων και την μισθοδοσία του Προσωπικού τους, ταχεία διεκπεραίωση καθημερινών συναλλαγών με χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων, έχουν συνθέσει ένα σύνολο λύσεων ειδικά σχεδιασμένων ώστε να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, λαμβάνοντας υπόψη και τις συνέπειες στη λειτουργία τους από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

Παράλληλα, η τράπεζα έχει ολοκληρώσει την κεντροποίηση των υπηρεσιών της, αυξάνοντας έτσι την διαθεσιμότητα των εξειδικευμένων στελεχών στο Δίκτυό της ώστε να βρίσκονται πιο κοντά στους πελάτες τους και να τους εξυπηρετούν με αμεσότητα και ταχύτητα.

Το συνολικό χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών χορηγήσεων της Εμπορικής περιλαμβάνει 50.000 επιχειρήσεις και είναι ύψους σχεδόν €12 δισ. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα έχει εντάξει ως βασική προτεραιότητα στη στρατηγική της την ανάπτυξη των σχέσεων με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με στόχο να τις υποστηρίξει να ξεπεράσουν τις τρέχουσες δυσκολίες και να συμβάλει στην υγιή ανάπτυξή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.