A- A+
AXA: Έκπτωση 10% σε όλα τα συμβόλαια υγείας ως 30/9
Στην παροχή έκπτωσης 10% σε όλα τα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας που θα συναφθούν μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου προχωρά η ΑΧΑ Ασφαλιστική.

Στην εφαρμογή έκπτωσης 10% σε κάθε νέο ασφαλιστήριο υγείας έχει προχωρήσει η ΑΧΑ Ασφαλιστική για το τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου 2014.

Η έκπτωση αφορά σε νέους πελάτες που αποκτούν τα προγράμματα Υγείας Mediσυν και εφαρμόζεται σε όλα τα ασφαλισμένα μέλη.

Το πρόγραμμα

Το Mediσυν προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού διαφορετικού προγράμματος ανά ασφαλισμένο, στο ίδιο οικογενειακό ασφαλιστήριο, ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Η AXA σχεδίασε και ανέπτυξε το πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των υποψηφίων πελατών και των συνεργατών της, με την πραγματοποίηση εξειδικευμένης έρευνας αγοράς.

Για το εν λόγω πρόγραμμα έχει εξασφαλιστεί για όλους τους ασφαλισμένους που έχουν νοσοκομειακά προγράμματα, μια δυναμική σειρά Προνομίων Υγείας σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτήρια.

Παροχές

Σε αυτά περιλαμβάνονται: διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές και ιατρικές επισκέψεις.

Τέλος, η Εταιρεία έχει θέσει στη διάθεση των ασφαλισμένων 24ωρη Γραμμή Υγείας, 801 111 222 333 από σταθερό ή 210 72 68 000 από κινητό.

Έτσι οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για τα υφιστάμενα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια, για τις καλύψεις και παροχές του προγράμματός τους, καθώς και για ιατρικές συμβουλές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νοσηλεία τους.