A- A+
Κάρτες Credicom: Επιστροφή έως 7% στα Super Markets
Μία νέα προσφορά στον τομέα των πιστωτικών καρτών λάνσαρε η Credicom, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους τους να κερδίσουν έκπτωση έως και 7% για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν στα super markets.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιήσετε από 1η Φεβρουαρίου 2011 έως και 24 Απριλίου 2011.

Η έκπτωση που προβλέπεται εξαρτάται από το ποσό των αγορών. Συγκεκριμένα δίνεται:

• 3% επιστροφή για αγορές μέχρι €300
• 5% επιστροφή για αγορές από €301 - €500, και
• 7% επιστροφή για αγορές από €501 και άνω

=====================================================================================

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Βρείτε την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει ή το φθηνότερο πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου

=====================================================================================

Σύμφωνα με την τράπεζα, το ακριβές ποσό επιστροφής θα υπολογιστεί στους λογαριασμούς που θα εκδοθούν το Μάιο του 2011 και θα πιστωθεί στην πιστωτική του κάρτα.

Σημειώνεται ότι το δικαίωμα για την επιστροφή χάνεται αν παρουσιαστεί καθυστέρηση στην πληρωμή της ελάχιστης μηνιαίας καταβολής για 30 ημέρες και άνω.

Πιστωτική κάρτα που σας κάνει δώρο το σέρβις

Η Credicom Consumer Finance και ο Όμιλος Π&Ρ Δάβαρη, δημιούργησαν την One Credit Visa. Ως κάτοχος της πιστωτικής κάρτας One Credit Visa, κερδίζετε bonus points με την χρήση την κάρτας σας για αγορά αγαθών και υπηρεσιών, παντός τύπου.

Για κάθε 1 ευρώ αγορών, συγκεντρώνετε 1 bonus point. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν κατά την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας, με τη μορφή ΔΩΡΕΑΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ή και ΠΛΗΡΩΣ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE.

Ισχύουν οι ακόλουθοι περιορισμοί:

• Συναλλαγές ανάληψης μετρητών, χρεώσεις τόκων, επιβαρύνσεων και δόσεις συνδεδεμένων δανείων δεν συμμετέχουν στην συγκέντρωση πόντων
• Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών με το σύστημα άτοκων δόσεων, οι πόντοι αποδίδονται τμηματικά με κάθε ωρίμανση δόσης
• Αντιλογισμοί ή επιστροφές αγορών αφαιρούν πόντους από την κάρτα
• Οι πόντοι έχουν διάρκεια 2 ετών από την ημερομηνία συναλλαγής.

H One Credit Visa προσφέρεται με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

• Διεθνής αποδοχή
• Αγορές με άτοκες δόσεις σε περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
• Αναλήψεις μετρητών, με χρέωση της One Credit Visa, από τα ATMs όλων των τραπεζών με το σήμα Visa στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με τη χρήση προσωπικού κωδικού αριθμού (PIN).
• Δυνατότητα χρήσης της κάρτας και για τις τραπεζικές συναλλαγές σας μέσω των μηχανημάτων αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Εμπορικής Τράπεζας, συνδέοντας την κάρτα σας με λογαριασμό που τηρείτε στην Εμπορική Τράπεζα.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση από την υπηρεσία Credicom Direct. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 801-11-96600 (210-9396600 από κινητό), έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά στην χρήση της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και για να δηλώσετε την κλοπή / απώλειά της.
• Ενημέρωση για το υπόλοιπο και τις κινήσεις της κάρτας σας μέσω της μηνιαίας αποστολής αναλυτικού λογαριασμού. Σας δίνετε η δυνατότητα να εξοφλήσετε την ελάχιστη καταβολή, μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται σε αυτόν. Επιπλέον, κάθε μήνα στο λογαριασμό που θα λαμβάνετε, θα χρεώνονται αυτόματα οι δόσεις του δανείου σας.
• Δυνατότητα αποπληρωμής της κάρτας:
o Μέσω του δικτύου καταστημάτων και ATMs της Εμπορικής Τράπεζας με κατάθεση μετρητών ή με χρέωση του λογαριασμού που μπορεί να τηρείτε στην Εμπορική Τράπεζα
o Μέσω των καταστημάτων και εναλλακτικών δικτύων των Τραπεζών που συμμετέχουν στην υπηρεσία Dias Debit (με χρήση του Κωδικού πληρωμής σε άλλη Τράπεζα)
o Μέσω των καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.) χρησιμοποιώντας την ταχυπληρωμή.