A- A+
HSBC Sports & Social Club: Μια ημέρα για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS
Μία ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και συγκεκριμένα του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης, στην παραλία Ya Banaki της Βάρκιζας, διοργάνωσε το Sports & Social Club της HSBC.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, 22 Εθελοντές της HSBC και 70 παιδιά και συνοδοί από το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να μοιραστούν στιγμές ξεγνοιασιάς.

Ειδική ομάδα εκπαιδευτών οργάνωσε δραστηριότητες στην παραλία για τα παιδιά, τα οποία επίσης απόλαυσαν φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης, όπως banana tubes.

Η εξόρμηση που ολοκληρώθηκε με γεύμα χάρισε στους συμμετέχοντες χαμόγελα και πολλούς νέους φίλους.

Όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος και Πρόεδρος του HSBC Sports & Social Club:

«Αυτή είναι η τρίτη χρονιά κατά την οποία η HSBC λαμβάνει μια παρόμοια πρωτοβουλία προς τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι εργαζόμενοι της τράπεζας αγκάλιασαν με θέρμη αυτή την ενέργεια και που τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS απέκτησαν νέες εμπειρίες και φίλους».

Ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, αναφερόμενος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία δήλωσε:

«Η HSBC εδώ και πέντε χρόνια στηρίζει έμπρακτα τα εκπαιδευτικά και κοινωνικά προγράμματα των Παιδικών Χωριών SOS από την Καλαμάτα μέχρι τη Θράκη.

Στο πλαίσιο αυτής της εταιρικής υποστήριξης είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι οι εργαζόμενοι της HSBC, μέσω του Sports & Social Club της τράπεζας, έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη θέρμη και αγάπη τα παιδιά και το έργο μας.

Η σημερινή εκδήλωση είναι ένα ελάχιστο δείγμα, αλλά ιδιαίτερα παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό, της αγάπης και της προσωπικής συμβολής των εργαζομένων και των στελεχών της HSBC στην προσπάθειά μας.

Στα Παιδικά Χωριά SOS αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί που η HSBC στηρίζει με συνέπεια και συνέχεια το έργο μας και προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην κοινωνικοποίηση των παιδιών μας».