A- A+
Τρ. Κύπρου: Πωλήσεις κατασχεμένων ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω ίντερνετ
Νέα ιστοσελίδα με αντικείμενο την πώληση ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά της σε Κύπρο, Ελλάδα, Ην. Βασίλειο και Ρουμανία, λειτουργεί η Τράπεζα Κύπρου. Η διαδικασία πώλησης.

Ο λόγος γίνεται για τον κυπριακό τραπεζικό όμιλο, ο οποίος θέλει να συγκεντρώσει κεφάλαια από την αξιοποίηση των ακινήτων που βρίσκονται στην κατοχή τους.

Σε πρώτο στάδιο, στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται 23 ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εμπορικά. Όπως αναφέρεται, ακίνητα θα συνεχίσουν να προστίθενται στην ιστοσελίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα στοιχεία

Για το κάθε ακίνητο υπάρχουν πολεοδομικά στοιχεία, φωτογραφίες, χάρτης τοποθεσίας καθώς, επίσης, και κωδικοποιημένο έντυπο προσφοράς αγοράς ακινήτου (διαφορετικό για κάθε ακίνητο).

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά ακινήτου που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα, γίνεται με υποβολή προσφοράς, για τον πρώτο μήνα φιλοξενίας του.

Μετά τη συμπλήρωση του ενός μηνός και εφόσον το ακίνητο παραμένει αδιάθετο, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η τράπεζα προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com.cy και να επιλέξουν την ένδειξη «Ακίνητα προς Πώληση».