A- A+
Δωρεάν cocktails με όλες τις κάρτες MasterCard στο Island
Δροσερά καλοκαιρινά cocktails προσφέρει η MasterCard στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών σε συνεργασία με τον Όμιλο Panas Group και το Island Club Restaurant. Η προσφορά.

Η MasterCard συνεργάζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με το γνωστό εστιατόριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας και προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους των καρτών της, Gold MasterCard, Platinum MasterCard και World MasterCard, δροσερά cocktails.

Οι βραδιές MasterCard @ Island Cocktails Nights έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη του Ιουνίου και θα διαρκέσουν ως τον Οκτώβριο, χαρίζοντας στιγμές καλοκαιρινής απόλαυσης ανεκτίμητης αξίας στους επισκέπτες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μία από τις Premium κάρτες της MasterCard.

Η προσφορά

Συγκεκριμένα, με κάθε πληρωμή γεύματος χρησιμοποιώντας μία από τις κάρτες Gold, Platinum και World MasterCard στο εστιατόριο του Island, στον privé χώρο, αλλά και στο νέο, all-day χώρο ‘C Lounge’, η MasterCard προσφέρει στους κατόχους των καρτών αλλά και την παρέα τους δροσερά καλοκαιρινά cocktails.

Η προσφορά ισχύει με την κατανάλωση γεύματος στα Island Club Restaurant και C Lounge για τις κάρτες Gold MasterCard, Platinum MasterCard και World MasterCard.

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε πως «η συνεργασία μας με τον Όμιλο Panas Group και το ξεχωριστό Island, σημείο αναφοράς της καλοκαιρινής Αθήνας, ανανεώνεται για μία ακόμα χρονιά, με στόχο να προσφέρουμε στους κατόχους των Premium καρτών MasterCard δροσερές και χαρούμενες καλοκαιρινές βραδιές ανεκτίμητης αξίας».