A- A+
FBBank: Αυξημένα επιτόκια κατά 1% στις καταθέσεις
Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης “Plus 1%” προσφέρει η FBBank στους πελάτες της, με το οποίο αυξάνεται το επιτόκιο των καταθετικών λογαριασμών πρώτης ζήτησης, εφόσον αυτοί συνδέονται με πάγιες εντολές.

Συγκεκριμένα, η FBBank επιβραβεύει το επιτόκιο στους λογαριασμούς “Europremium”, απλό Ταμιευτηρίου και απλό Τρεχούμενο, με επιπλέον επιτόκιο 1%, σε περίπτωση που σε αυτούς τους λογαριασμούς συνδεθούν τουλάχιστον δύο πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών.

Σήμερα, οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί προσφέρουν επιτόκιο 1% και συνεπώς ο καταθέτης έχει τη δυνατότητα, με την επιβράβευση “Plus 1%”, να απολαμβάνει υψηλότερο επιτόκιο 2% σε απλούς καταθετικούς λογαριασμούς άμεσης ζήτησης, οι οποίοι δεν έχουν καμία χρονική δέσμευση χρημάτων.

=======================================================================================

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Βρείτε τον αποδοτικότερο λογαριασμό για τα χρήματά σας

=======================================================================================

Στα πλεονεκτήματα όλων των καταθετικών λογαριασμών της FBBank παραμένει η δυνατότητα για πραγματοποίηση δωρεάν συναλλαγών από τα ΑΤΜ όλων των τραπεζών σε Ελλάδα και Ευρωζώνη.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης “Plus 1%” ισχύει για τους νέους και τους υφιστάμενους καταθέτες της FBBank, η οποία με τον τρόπο αυτό επιβραβεύει όλους τους πελάτες της που την εμπιστεύονται για τις καθημερινές συναλλαγές και πληρωμές τους.