A- A+
Eurobank: Έως και 9 άτοκες για πληρωμές στο Δημόσιο
Τη δυνατότητα πληρωμής του νέου Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, τα εκκαθαριστικά του οποίου θα σταλούν τις επόμενες εβδομάδες, σε έως και 9 άτοκες δόσεις, δίνει στους κατόχους των καρτών της η Eurobank.

Η Eurobank είναι η πρώτη τράπεζα που εισάγει στα συστήματά της το συγκεκριμένο φόρο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν κι οι υπόλοιπες τράπεζες.

Η εξόφληση

Κατά πάσα πιθανότητα τα εκκαθαριστικά για το νέο φόρο θα φτάσουν ηλεκτρονικά στους ιδιοκτήτες έως και τα μέσα Ιουλίου.

Η εξόφληση προς το δημόσιο μπορεί να γίνει είτε εφάπαξ με έκπτωση ή σε έξι μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από το τέλος Ιουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών με επαρκή υπόλοιπα θα μπορούν να πληρώσουν είτε το σύνολο του φόρου ή κάθε μία εκ των έξι μηνιαίων δόσεων, σε όσες άτοκες δόσεις προσφέρει η τράπεζα με την οποία συνεργάζονται.

Τα προγράμματα της Eurobank

Αν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας Eurobank έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε εύκολα και γρήγορα τις υποχρεώσεις σας προς την Εφορία και τις ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) εφάπαξ ή σε άτοκες δόσεις, με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας, αποφεύγοντας την αναμονή και την ταλαιπωρία, σε ένα από τα 400 καταστήματα Eurobank, τηλεφωνικά στο EuroPhone Banking ή ηλεκτρονικά στο www.livepay.gr.

Με την πιστωτική σας κάρτα Eurobank έχετε 2 εναλλακτικές:

- να εξοφλήσετε την οφειλή σας στην εφορία εφάπαξ χρεώνοντας το συνολικό ποσό στην κάρτα σας έως και σε 9 άτοκες δόσεις. Έτσι, εξοφλείτε τις οφειλές σας σε μικρότερες δόσεις και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ ταυτόχρονα επωφελείστε της ειδικής έκπτωσης για εφάπαξ καταβολές (όπου αυτή προβλέπεται).

- να εξοφλήσετε μία ή περισσότερες επιμέρους δόσεις της εφορίας χρεώνοντας το ποσό της κάθε δόσης στην κάρτα σας έως και σε 9 άτοκες δόσεις. Εξασφαλίζετε έτσι την επέκταση της διάρκειας αποπληρωμής και την περαιτέρω μείωση του ποσού της δόσης.

Για παράδειγμα, ενώ η εφορία δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής του Φόρου Εισοδήματος έως και σε 3 διμηνιαίες δόσεις, μπορείτε να χρεώσετε την κάθε επιμέρους δόση στην πιστωτική σας κάρτα και να την αποπληρώσετε σε 9 άτοκες δόσεις.

Οι πληρωμές

Αναλυτικά, οι πληρωμές που μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιστωτικές κάρτες Eurobank είναι:

  • Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων έως και 9 άτοκες δόσεις.
  • ΔΕΗ έως και 9 άτοκες δόσεις
  • Φόρος Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων έως και 9 άτοκες δόσεις
  • Τέλος Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων (Ημιυπαίθριοι) έως και 9 άτοκες δόσεις
  • Τέλος υπαγωγής ρύθμισης Αυθαιρέτων έως και 9 άτοκες δόσεις
  • Ενιαίο ειδικό πρόστιμο Αυθαιρέτων έως και 9 άτοκες δόσεις
  • ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) έως και 3 άτοκες δόσεις
  • Τέλη Κυκλοφορίας έως και 6 άτοκες δόσεις
  • Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης έως και 6 άτοκες δόσεις
  • ΕΥΔΑΠ (χωρίς δυνατότητα δόσεων)
  • ΟΤΕ *(χωρίς δυνατότητα δόσεων)
  • e-Παράβολο (χωρίς δυνατότητα δόσεων)

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν και με τις προπληρωμένες κάρτες της Eurobank (χωρίς τη δυνατότητα ατόκων δόσεων).

Για επιπλέον πληροφορίες τηλεφωνήστε στο EuroPhone Banking στο 210 95 55 000.

*Οι πληρωμές ΟΤΕ και Περαίωσης δεν διατίθενται μέσω του Live Pay.