A- A+
Όλες οι summer προσφορές των πιστωτικών καρτών
Νέες καλοκαιρινές προσφορές λάνσαραν οι τράπεζες τις τελευταίες εβδομάδες, αποκλειστικά για τους πελάτες τους κατόχους των πιστωτικών καρτών, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο χρήσης τους.

Ο λόγος γίνεται για ειδικά προνόμια τα οποία προσφέρονται στους κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει χρήση τους τους θερινούς μήνες.

Όλες οι προσφορές

Αυτά μπορεί να αφορούν κληρώσεις με πλούσια δώρα, ειδικές τιμές / εκπτώσεις για αγορά σε επιλεγμένες επιχειρήσεις ή επιπλέον επιβράβευση στο πλαίσιο των σχετικών προγραμμάτων που προσφέρουν οι τράπεζες.

Αναλυτικότερα, αυτήν την περίοδο «τρέχουν» τα εξής:

  • MasterCard - AB Βασιλόπουλος

Ένα νέο διαγωνισμό για τους κατόχους των καρτών της που έχουν εκδοθεί από τράπεζα στην Ελλάδα διοργανώνει η Mastercard σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, χαρίζοντας 1.950 δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για όλες τις συναλλαγές, ανεξαρτήτως ύψους, που θα πραγματοποιηθούν από τις 2 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου σε 233 καταστήματα με το σήμα «ΑΒ Βασιλόπουλος»

Ο κάτοχος κάρτας MasterCard με κάθε έγκυρη συναλλαγή με την κάρτα του, στα καταστήματα ΑΒ συμμετέχει αυτόματα σε κλήρωση για 1.950 δωροεπιταγές ΑΒ αξίας 20 (είκοσι) ευρώ έκαστη.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με την κάρτα, στην απόδειξη συναλλαγής θα αναγράφεται αν έχει κερδίσει δωροεπιταγή.

  • Eurobank - Επιστροφή 20% για διακοπές

Επιστροφή μετρητών 20% μπορούν να κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank, στο πλαίσιο του προγράμματος Επιστροφή Hotels, στο οποίο συμμετέχουν περισσότερα από 550 ξενοδοχεία.

Το δίκτυο των ξενοδοχείων περιλαμβάνει μονάδες που βρίσκονται σε Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάννησα, Σποράδες, Επτάνησα, Πελοπόνησσο και Χαλκιδική.

Τα ευρώ που συγκεντρώνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επόμενο ταξίδι ή σε αγορές σας σε οποιαδήποτε από τις 5.000 επιχειρήσεις του προγράμματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή ή την εξαργύρωση ευρώ είναι η συναλλαγή να περάσει από μηχάνημα αποδοχής καρτών (POS) Eurobank.

Βρείτε τα ξενοδοχεία του προγράμματος εύκολα & γρήγορα

  • Τρ. Πειραιώς: Έκπτωση 20% και δώρο τα ψώνια του καλοκαιριού

Οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών του ομίλου Πειραιώς μπορούν να κερδίσουν έως και 1.000 ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με την κάρτα τους από τις 15/6/2014 έως και τις 31/8/2014.

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείται από τις 15 Ιουνίου έως και τις 31 Αυγούστου 2014 με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, ο κάτοχός της συμμετέχει αυτόματα στο διαγωνισμό.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 50 νικητές που θα κερδίσουν την αξία των αγορών που πραγματοποίησαν με την πιστωτική τους κάρτα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, με μέγιστο ποσό τα 1.000 ευρώ, ο καθένας.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για τις συναλλαγές σας (εισιτήρια, διαμονή, supermarket, βενζίνη, ρούχα κ.ά), εξασφαλίζετε μία επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

Επιπλέον, η τράπεζα σε συνεργασία με συγκεκριμένα ξενοδοχεία προσφέρει έκπτωση 20% στο κόστος διαμονής, εφόσον η πληρωμή γίνει με πιστωτική κάρτα που έχει εκδώσει.

Η προσφορά αφορά κράτηση και εξόφληση έως τις 30/9/2014 με μη επιστρέψιμη χρέωση (non refundable). Η έκπτωση γίνεται επί των τιμών που ανακοινώνουν τηλεφωνικά ή στην ιστοσελίδα τους τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και δεν ισχύει συνδυαστικά με τυχόν άλλες προσφορές τους.

Δείτε τα ξενοδοεχεία

  • Alpha Bank - Νέες bonus προσφορές

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης bonus δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών bonus να πραγματοποιήσουν αγορές σε επιλεγμένους συνεργάτες σε προνομιακές τιμές.

Οι προσφορές αυτές, οι οποίες ισχύουν για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 30 Αυγούστου, είναι οι εξής:

Και μίλια με Aegean

Η Alpha Bank θα χαρίσει 10.000 μίλια δώρο στο Πρόγραμμα Πιστότητας της Aegean Miles & Bonus, με την έκδοση κάθε νέας κάρτας από 19.5.2014 έως 30.6.2014. Online αίτηση

Επιπλέον, η τράπεζα προσφέρει 5.000 μίλια αναβάθμισης του ίδιου προγράμματος, φέρνοντάς σας πιο κοντά στη χρυσή κάρτα της Aegean, που προσφέρει μοναδικά προνόμια στα ταξίδια σας.

Με την κάρτα Aegean Bonus Visa κερδίζετε πολλαπλά προνόμια:

· από την πρώτη σας Bonus συναλλαγή
· Bonus πόντους από όλες τις αγορές σας
· Miles&Bonus μίλια από την πτήση σας

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη νέα σας κάρτα Aegean Bonus Visa κερδίζετε διπλά:

  • Bonus πόντους από τις αγορές σας
  • Bonus πόντους και μίλια από τα ταξίδια σας με την Aegean