A- A+
Νέου τύπου ψηφιακά καταστήματα από την Εθνική Τράπεζα
Το πρώτο της ηλεκτρονικό ψηφιακό κατάστημα αποκτά σύντομα η Εθνική Τράπεζα, το οποίο θα εξυπηρετεί γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια μέσω των εναλλακτικών δικτύων τους πελάτες της.

Θα είναι απολύτως ψηφιακό, θα διαθέτει ΑΤΜ για αυτόματες συναλλαγές και πράξεις και ένα δίκτυο υπολογιστών τους οποίους θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι πελάτες της για να διενεργούν όλες τις τραπεζικές δουλειές, από δάνεια και πληρωμές, μέχρι μεταφορές χρημάτων.

Δεν θα έχει παρά ελάχιστους υπαλλήλους, οι οποίοι θα καθοδηγούν τους πελάτες στη χρήση των υπολογιστών και των ψηφιακών μηχανημάτων.

Το πρώτο ψηφιακό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας θα εγκατασταθεί στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι, όπου και οι επισκέπτες ανέρχονται κάθε χρόνο σε δεκάδες εκατομμύρια.

Η διοίκηση της Τράπεζας επενδύει στη νέα τεχνολογία και αντιμετωπίζει το ψηφιακό κατάστημα ως πείραμα μετάπτωσης στη νέα εποχή.

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα ενιαία πλατφόρμα εναλλακτικών δικτύων, που φέρει την ονομασία i-bank, δίνοντας τη δυνατότητα σε πελάτες της τράπεζας να διενεργούν συναλλαγές μέσω ΑΤΜ, τηλεφώνου και internet banking.