A- A+
Υπηρεσία άμεσης ανάκτησης κωδικών από την Τρ. Πειραιώς
Τη δυνατότητα άμεσης επανέκδοσης κωδικών σε περίπτωση που έχουν ξεχαστεί ή μπλοκαριστεί δίνει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες με νέα online διαδικασία, μέσω τηλεφώνου ή web.

Ειδικότερα, η τράπεζα δίνει την ευχέρεια στους πελάτες της, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτούν κατάστημα του δικτύου της, να προχωρήσουν σε άμεση επανέκδοση ή ανάκτηση των στοιχείων τους.

Ειδικότερα:

  • Eάν έχετε ξεχάσει το Username σας μπορείτε να καλέσετε το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Τράπεζας Πειραιώς στο 18 28 38 (από Ελλάδα) ή στο +30 210 32 88000 (από εξωτερικό) για να ανακτήσετε την πρόσβασή σας.
  • Εάν είστε Ιδιώτης με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα λήψης sms extraPIN και γνωρίζετε το Username σας αλλά δεν θυμάστε το Password σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επανέκδοση Password ξεκινώντας τη διαδικασία από εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, η επανέκδοση Password συνεχίζει να παρέχεται και μέσα από το Δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.

Εάν είστε Ιδιώτης και γνωρίζετε το Username και το Password σας αλλά έχετε κλειδωθεί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον 8ψήφιο κωδικό που λάβατε από την Τράπεζα Πειραιώς τη στιγμή που κλειδωθήκατε στο κινητό λήψης sms extraPΙΝ που έχετε δηλώσει.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται αφού καλέσετε στο +30 210 3898888. Εναλλακτικά, η διαδικασία ξεκλειδώματος συνεχίζει να παρέχεται και μέσω εκπροσώπων του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης της Τράπεζας, στο 182838 (από Ελλάδα) ή στο +30 210 32 88000 (από εξωτερικό).