A- A+
Επιστροφή 3% στο Σκλαβενίτη με κάρτες Eurobank ως 14/6
Μία νέα προσφορά που δίνει επιστροφή μετρητών 3% στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης με τη χρήση των καρτών της, λάνσαρε η Eurobank. Η δυνατότητα εξαργύρωσης.

Η προσφορά ισχύει με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή, αποκλειστικά για το διάστημα από 2 έως 14 Ιουνίου.

Με την πραγματοποίηση αγορών σε ένα από τα 110 σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, οι κάτοχοι των καρτών Eurobank θα κερδίζουν επιστροφή μετρητών ίση με το 3% της αξίας των αγορών τους.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν άμεσα τα διαθέσιμα ευρώ τους είτε στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ή σε οποιαδήποτε από τις 5.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Η ανακοίνωση της τράπεζας

Η Eurobank καλωσορίζει τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην οικογένεια των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών «Επιστροφή».

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, περιλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Επιστροφή», για κάθε αγορά στα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ κερδίζουν 1% «Επιστροφή» σε ευρώ.

Ταυτόχρονα μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο καλωσορίσματος των σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο Πρόγραμμα, όσοι πραγματοποιήσουν στα σούπερ μάρκετ αυτά αγορές από τις 2/06 έως και τις 14/06/2014, θα κερδίζουν 3% «Επιστροφή», επωφελούμενοι έτσι ακόμα περισσότερο από τις συναλλαγές τους.

Το πρόγραμμα «Επιστροφή» απευθύνεται σε πάνω από 2 εκ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα κάρτες τους σε περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις, οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Επιστροφή», καθώς και τα σημεία πώλησης των σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στη βραβευμένη εφαρμογή «Επιστροφή app» για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.