A- A+
Alpha Gold Visa: Ο νέος κατάλογος δώρων - 3 άτοκες
Τον ανανεωμένο κατάλογο με προϊόντα στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των κατόχων των πιστωτικών καρτών Alpha Bank Gold Visa παρουσίασε η Alpha Bank.

Στο μήνυμα της τράπεζας προς τους πελάτες της επισημαίνεται ότι και φέτος, ο ηλεκτρονικός κατάλογος του Προγράμματος εμπλουτίστηκε με νέες ξεχωριστές προτάσεις, για να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν.

«Εξαργυρώστε Gold Points, αποκτήστε τα είδη που επιθυμείτε και ανανεωθείτε με τον καλύτερο τρόπο!» αναφέρει η τράπεζα. Σημειώνεται ότι για αγορές προϊόντων αξίας άνω των 100 ευρώ παρέχεται η δυνατότητα 3 άτοκων δόσεων.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης

Τo Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως της Χρυσής Alpha Bank Visa συνεχίζει να σας προτείνει μία πληθώρα επιλογών, για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας, να τις μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς και για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ανανεωμένου καταλόγου, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, ανάμεσα σε ποικίλες ενδιαφέρουσες προτάσεις, εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις.

Επιπλέον, μέσω του Προγράμματος Επιβραβεύσεως της Χρυσής Alpha Bank Visa, θα έχετε και εφέτος την ευκαιρία να παρέχετε έμπρακτη και ουσιαστική βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη, με απλή εξαργύρωση των Gold Points σας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Δείτε όλο τον κατάλογο