A- A+
Alpha Bank: Διπλή επιβράβευση στα Attica με Gold κάρτες
Διπλή επιβράβευση χαρίζει η Alpha Bank σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στα πολυκαταστήματα attica με τις κάρτες Χρυσή Κάρτα American Express® και Χρυσή Alpha Bank Visa.

Αναλυτικότερα, από 15 Μαΐου έως 14 Ιουνίου 2014, για αγορές στα πολυκαταστήματα Attica, συλλέγετε διπλάσιους Membership Rewards® πόντους και διπλάσια Gold Points, αντίστοιχα.

Τα προγράμματα επιβράβευσης

H Alpha Bank επιβραβεύει τους πελάτες κατόχους των πιστωτικών καρτών με τα εξής προγράμματα:

- Membership Rewards.

Χρησιμοποιώντας την Κάρτα σας American Express στις καθημερινές σας συναλλαγές συλλέγετε 1 Membership Rewards πόντο για κάθε €1 αγορών για τις Χρυσή Κάρτα American Express και Κάρτα American Express.

Ειδικά έως τις 14/6 οι πόντοι στα καταστήματα Attica είναι διπλοί. Οι πόντοι εξαργυρώνονται με πλούσια δώρα και υπηρεσίες μέσω ενός μεγάλου καταλόγου.

- Χρυσή Alpha Bank Visa

Τo Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως της Χρυσής Alpha Bank Visa σας προτείνει μία πληθώρα επιλογών, για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας, να τις μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς και για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ανανεωμένου καταλόγου, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, ανάμεσα σε ποικίλες ενδιαφέρουσες προτάσεις, εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις.

Για όλες τις sυναλλαγές που διενεργούνται, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, χορηγείται ένας pόντος για κάθε ακέραιη μονάδα ευρώ που καταβάλλεται στην επιχείρηση από το Μέλος.