A- A+
Emporiki Bank: Παροχές υγείας και επιστροφή μετρητών στις κάρτες
Σημαντικές παροχές υγείας και πρόγραμμα επιστροφής μετρητών προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα, μέσω της αναβαθμισμένης σειράς πιστωτικών καρτών «Προνόμιο υγείας», σε συνεργασία με την Crédit Agricole Insurance και το Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων «Διάγνωση».

Η Εμπορική Τράπεζα αναβάθμισε τις παροχές προς τους κατόχους πιστωτικών καρτών «Προνόμιο υγείας», οι οποίες προσφέρουν τώρα ακόμα περισσότερες παροχές υγείας σε περισσότερα από 50 αστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Οπως ανακοινώθηκε, οι κάτοχοι μπορούν να επωφεληθούν, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που ισχύουν, από ένα δωρεάν check up κάθε χρόνο καθώς και από προνομιακές τιμές – είτε στα επίπεδα του Δημοσίου είτε χαμηλότερες – για διάφορες άλλες ιατρικές εξετάσεις, ακόμα και αυτές με ιδιαίτερα υψηλό κόστος.

============================================================================

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Βρείτε την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει ή το φθηνότερο πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου

============================================================================

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η συμβολή για ένα τεστ κοπώσεως ανέρχεται στα €28,11, για ακτινολογικές εξετάσεις στα €10 και για μαστογραφίες στα €25. Οι εξετάσεις γίνονται απεριόριστα κατά τη διάρκεια του έτους και χωρίς παραπεμπτικό ιατρού.

Οι ιατρικές παροχές

Επιπλέον, στις παροχές υγείας περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, χωρίς περιορισμό εντός του έτους τα εξής:

α) ιατρικές επισκέψεις στις μονάδες του ιδιόκτητου δικτύου ΔΙΑΓΝΩΣΗ με €20 και σε συνεργαζόμενους ιατρούς με €30,

β) κατ’ οίκον αιμοληψία εντός Αττικής με €10 και

γ) εκπτώσεις έως 20% στην Ευρωκλινική Αθηνών και στο οφθαλμολογικό κέντρο “Athens Vision”.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω προνόμια, η Τράπεζα ανταμείβει τους πελάτες της εμπλουτίζοντας τις παροχές των πιστωτικών καρτών «Προνόμιο υγείας» με το νέο πρόγραμμα «Εmporiki Επιβράβευση», το οποίο επιστρέφει το 1% του ποσού κάθε αγοράς στο λογαριασμό του κατόχου της κάρτας κάθε μήνα.