A- A+
Eurobank: Υπηρεσία e-τιμολογίων μέσω e-banking
Μία νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης προσφέρει στους πελάτες της η τράπεζα Eurobank με τη θυγατρική της Business Exchanges, σε συνεργασία με την Impact. Οι παροχές.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα δίνουν στις εταιρίες τη δυνατότητα να καταργήσουν τους φορολογικούς μηχανισμούς και αντί αυτών να χρησιμοποιούν Ψηφιακές Υπογραφές με χρήση Ψηφιακών Πιστοποιητικών για την ηλεκτρονική έκδοση και αποστολή των παραστατικών τους.

Το παραπάνω εναρμονίζεται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά φορολογικά πρότυπα.

Μέσω e-banking

Με τον τρόπο αυτό, οι εταιρείες που το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν και να αποστέλλουν ηλεκτρονικά, τα παραστατικά τους με μια ενιαία λύση, η οποία υπογράφει ψηφιακά τα παραστατικά (ψηφιακή υπογραφή) χρησιμοποιώντας ψηφιακό πιστοποιητικό (digital certificate) που εκδίδει η Τράπεζα Eurobank, μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-Banking).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Eurobank είναι η μοναδική Ελληνική Τράπεζα, η οποία έχει τη δυνατότητα έκδοσης Ψηφιακών Πιστοποιητικών, το οποίο προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια στους πελάτες της που χρησιμοποιούν το e-Banking.

Τα ψηφιακά πιστοποιητικά, ενσωματώνονται, στο λογισμικό που παρέχει η Impact και το οποίο εκδίδει Ψηφιακές Υπογραφές για να υπογράφονται τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της Business Exchanges στο info@be24.gr. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 35.23.517.