A- A+
Πότε θα τεθούν εκτός λειτουργίας τα εναλλακτικά δίκτυα Eurobank - TT λόγω ενοποίησης
Εκτός λειτουργίας θα παραμείνουν για κάποιες ώρες τα δίκτυα εναλλακτικής εξυπηρέτησης των Eurobank και Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, λόγω εργασιών ενοποίησης που θα πραγματοποιηθούν από τις 11/4.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της λειτουργικής ενοποίησης του πρώην «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» με την «Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E.», από το πρωί της Παρασκευής 11/4/2014 και έως το πρωί της Δευτέρας 14/4/2014 θα εκτελείται στα μηχανογραφικά συστήματα της «Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε.» ένα σύνολο σημαντικών εργασιών που θα επηρεάσουν τη λειτουργία των εναλλακτικών της δικτύων.

Για την απρόσκοπτη συναλλακτική δραστηριότητα των πελατών της, η Τράπεζα ενημερώνει για τα κάτωθι:

• ΑΤΜ ΤΤ

Τα ΑΤΜs του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα τεθούν εκτός λειτουργίας στις 11:00 π.μ. της Παρασκευής 11/4, ενώ τα ATMs που λειτουργούν σε καταστήματα των ΕΛΤΑ δεν θα λειτουργούν από το πρωί της Πέμπτης 10/4.

Στο διάστημα που θα είναι εκτός λειτουργίας τα ανωτέρω ΑΤΜs και μέχρι το πρωί της Δευτέρας 14/4, οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα υπόλοιπα ATMs της Eurobank, καθώς και από τα ΑΤΜs των τραπεζών που συμμετέχουν στη ΔΙΑΣ.

Από το πρωί της Δευτέρας 14/4, οι πελάτες θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές στο σύνολο των 840 ATMs της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. συμπεριλαμβανομένων και των ATMs του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

• Χρεωστικές κάρτες ΤΤ

Οι συναλλαγές με χρήση χρεωστικών καρτών του πρώην Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. δεν θα εκτελούνται την Παρασκευή 11/4, από τις 3:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

• E-banking - Phone Banking Eurobank

Οι συναλλαγές μέσω των Υπηρεσιών Eurobank e-Banking και Europhone Banking δεν θα είναι δυνατές καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου 12/4.

Οι Yπηρεσίες αυτές θα επαναλειτουργήσουν το πρωί της Κυριακής 13/4.

• Σελίδα ΤΤ

Ο διαδικτυακός τόπος του πρώην Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. www.ttbank.gr θα τεθεί οριστικά εκτός λειτουργίας το απόγευμα της Παρασκευής 11/4.

Η ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα παρέχεται από τον αναβαθμισμένο ενιαίο διαδικτυακό τόπο της Τράπεζας (www.eurobank.gr).

• E-banking TT

H Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τραπεζικής TT e-bank θα παύσει να λειτουργεί το απόγευμα της Παρασκευής 11/4. Από το πρωί της Δευτέρας 14/4, οι χρήστες της υπηρεσίας αυτής θα εξυπηρετούνται από την Υπηρεσία Eurobank e-Banking μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://ebanking.eurobank.gr.

Η εξυπηρέτηση των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών Τ eBanking και Τ eTrading θα παρέχεται μέσω του ενιαίου διαδικτυακού τόπου της Τράπεζας www.eurobank.gr.

• Λογαριασμοί ΤΤ

Οι αριθμοί των λογαριασμών που τηρούνταν στο πρώην «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» θα αλλάξουν αυτόματα.

Από το πρωί της Δευτέρας 14/4, οι πελάτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τους νέους αριθμούς των λογαριασμών τους, καθώς και το νέο IBAN, στα καταστήματα των Δικτύων Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Eurobank ή στο Eurobank e-Banking.

Σημειώνεται ότι η λειτουργική ενοποίηση των συστημάτων της πρώην T Bank θα ολοκληρωθεί εντός του Μαΐου 2014, οπότε και η Τράπεζα θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν την Υπηρεσία 24ωρης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών Europhone Banking στο τηλέφωνο 210 9555000 ή στο 801.111.1144 (από σταθερό).