A- A+
Μασούτης Visa: Δώρο €50 για το σούπερ μάρκετ σε 50 τυχερούς
Δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ η κάθε μία θα κερδίσουν 50 τυχεροί που θα αναδειχθούν από την κλήρωση που θα διοργανώσει η Eurobank για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών Μασούτης Visa.

Πραγματοποιώντας τις αγορές τους στα καταστήματα λιανικής Μασούτης, από 15 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου 2014, οι κάτοχοι των καρτών Μασούτης Visa μπαίνουν στην κλήρωση για 50 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ η καθεμία.

Κάθε αγορά άνω των 30 ευρώ ανά απόδειξη με τη χρήση της Mασούτης Visa κερδίζει μία συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση.

Οι προϋποθέσεις

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι να μην υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην κάρτα από τις 15 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι και την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης και η κύρια κάρτα να παραμείνει ενεργή μέχρι και την τελευταία αυτή ημερομηνία.

Η κλήρωση, θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου 2014 στα γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία «EUROBANK ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «Eurobank Household Lending».

Στη διεξαγωγή της κλήρωσης έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν, εφόσον ειδοποιήσουν σχετικά την «Eurobank Household Lending» προ δέκα ημερών στον αριθμό 210.95.55.000.

Τα ονόματα των τυχερών και των αναπληρωματικών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα www.eurobank.gr στις 11/04/2014.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού