A- A+
Στο Μάντσεστερ με τον Ολυμπιακό μέσω ETE και Mastercard
Νέα διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι για το Μάντσεστερ, στο πλαίσιο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον τοπική ομάδα για το UEFA Champions League διοργανώνει η Εθνική Τράπεζα για τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών MasterCard.

Από 1/2/2014 έως 28/2/2014 χρησιμοποιήστε για όλες τις αγορές σας τις κάρτες go MasterCard, gold MasterCard και Platinum MasterCard και τη χρεωστική κάρτα EΘΝΟCASH PLUS Maestro της Εθνικής Τράπεζας και λάβετε αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό.

Το πακέτο

Η κλήρωση θα εξασφαλίσει σε 4 τυχερούς κατόχους την εμπειρία να παρακολουθήσουν από κοντά με ένα συνοδό της επιλογής τους τον αγώνα OLYMPIAKOS FC - MANCHESTER UNITED FC στο Μanchester (Αγγλία) στις 19/3/2014 στο πλαίσιο του UEFAChampions League.

Το ταξιδιωτικό πακέτο που θα κερδίσει κάθε ένας από τους 4 τυχερούς περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης στην Αγγλία (Manchester) και επιστροφής από αυτήν για δυο άτομα, ( αναχώρηση και επιστροφή από/σε Αθήνα), διαμονή 1 νύχτας στις 19/3 σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου 4* και τα εισιτήρια του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας για όλες τις καθημερινές σας συναλλαγές και αυξήστε τις πιθανότητες να κερδίσετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Κάθε συναλλαγή σας αποτελεί μια επιπλέον συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους Όρους Συμμετοχής.