A- A+
Επιστροφή 10% στα ΙΚΕΑ με όλες τις κάρτες Eurobank
Μία νέα προσφορά για όλους τους κατόχους πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, σε συνεργασία με τα καταστήματα επίπλων ΙΚΕΑ, ανακοίνωσε η Eurobank.

Συγκεκριμένα, για αγορά στην ΙΚΕΑ με πιστωτικές κάρτες Eurobank από 17/2/14 έως και 1/3/14 κερδίζετε 10% Επιστροφή επί της συνολικής της αξίας, ποσό που μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη αγορά σας είτε στην εταιρεία επίπλων ή σε κάποια άλλη από τις 5.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για κάθε αγορά άνω των 200 ευρώ με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή. Για παράδειγμα με αγορές 300 ευρώ κερδίζετε 30 ευρώ επιστροφή, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διάφορες δαπάνες, όπως καύσιμα, σούπερ μάρκετ κτλ.

Πώς λειτουργεί

Το πρόγραμμα Επιστροφή αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να έχετε καθημερινό όφελος από τις αγορές που πραγματοποιείτε, χρησιμοποιώντας ως τρόπο πληρωμής τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank αντί μετρητών.

Τα ευρώ που κερδίζετε υπολογίζονται με βάση το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στο πρόγραμμα, επί της αξίας της συναλλαγής σας, και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε με τη μορφή έκπτωσης σε επόμενη αγορά σας χρησιμοποιώντας είτε πιστωτική, είτε χρεωστική κάρτα Eurobank, στους 12 μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος και σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Για παράδειγμα, αν κάνετε τις αγορές σας στο super market Βερόπουλος (που συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4% Επιστροφή) για αγορές €300 κερδίζετε αυτόματα €12, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας είτε στο Βερόπουλο είτε σε οποιαδήποτε άλλη συμβεβλημένη επιχείρηση πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Ενδεικτικό παράδειγμα (σε ετήσια βάση):