A- A+
Κερδίστε πάνω από €300 το χρόνο με κάρτες Eurobank
Διπλό κέρδος θα προσφέρει στους κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών της καρτών η Eurobank το διάστημα από 15/1 έως 15/2/2012, μέσω του προγράμματος Επιβράβευσης Ανταμοιβή.

Οι πελάτες της τράπεζας εφόσον αντικαταστήσουν τις πληρωμές μετρητοίς με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα, μπορούν χωρίς κανένα κόστος ή δέσμευση, να κερδίσουν σε ετήσια βάση ένα ποσό που μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τα 300 ευρώ.

Το πρόγραμμα επιστροφή λειτουργεί ως εξής: Οι κάτοχοι των καρτών που συμμετέχουν σε αυτό συγκεντρώνουν ευρώ, βάση των αγορών τους σε ένα ευρύ δίκτυο 5.000 επιχειρήσεων. Τα ευρώ που συγκεντρώνονται υπολογίζονται ως ποσοστό επί των αγορών, ανάλογα με την επιχείρηση.

Όσα ευρώ συγκεντρώνει ο πελάτης μπορεί να τα δαπανήσει άμεσα, μερικώς ή ολικώς, σε επόμενες αγορές του, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Διπλάσια επιβράβευση

Ειδικά για τους κατόχους των χρεωστικών καρτών που συνδέονται με τους λογαριασμούς Eurobank - Τρεχούμενοι, Μισθοδοσίας, Σύνταξης, Ταμιευτηρίου, Όψεως, αλλά και για τους κατόχους της πιστωτικής κάρτας YES, η Eurobank προσφέρει διπλάσια ανταμοιβή τις πρώτες 30 ημέρες των εκπτώσεων.

Ειδικότερα, όσα ευρώ συγκεντρωθούν μεταξύ 15/1 και 15/2 διπλασιάζονται. Η προσφορά της διπλής επιστροφής ισχύει για αγορές στις επιχειρήσεις του Προγράμματος Επιστροφή για ποσά συγκέντρωσης έως 100 ευρώ.

Εξάλλου, η κάρτα YES μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου θα προσφέρει επιπλέον στους κατόχους τους επιστροφή του 10% της αξίας των αγορών τους.

Οδηγίες

Για εσάς που έχετε ήδη καταθετικό λογαριασμό - Τρεχούμενο, Μισθοδοσίας, Σύνταξης, Ταμιευτηρίου, Όψεως - μαζί μας, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να αποκτήσετε μία χρεωστική κάρτα (Debit Mastercard ή Personal Banking Debit ή Euroline Debit Maestro ή Business Debit) και να τη συνδέσετε με το λογαριασμό σας .

Aν έχετε ήδη τέτοια κάρτα, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένη με τον κύριο λογαριασμό σας. Αν είστε νέος πελάτης, ανοίγετε σε ένα κατάστημά μας λογαριασμό Eurobank και ταυτόχρονα παραλαμβάνετε τη χρεωστική σας κάρτα Eurobank Debit MasterCard την οποία συνδέουμε εκείνη τη στιγμή με το νέο σας λογαριασμό.

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα αντί για μετρητά σε πάνω από 5.000 επιχειρήσεις και να κερδίζετε ευρώ που μειώνουν το κόστος των αγορών σας.

Παράδειγμα ετήσιας ανταμοιβής