A- A+
Κάντε τις αγορές των εορτών με κάρτες και κερδίστε εκπτώσεις και δώρα - Όλες οι προσφορές
Προσφορές, εκπτώσεις, κληρώσεις, πλούσια δώρα και επιστροφή μετρητών, μπορούν να κερδίσουν οι καταναλωτές, κάνοντας τα ψώνια των εορτών με την πιστωτική ή τη χρεωστική τους κάρτα. Όλα τα προνόμια.

Και φέτος τα Χριστούγεννα οι αγορές με «πλαστικό χρήμα» συμφέρουν περισσότερο, καθώς οι τράπεζες ενεργοποίησαν εορταστικά προγράμματα επιβράβευσης για τους πελάτες τους.

Όσο πιο πολύ χρησιμοποιούν τις κάρτες τους, χρεωστικές ή πιστωτικές, οι καταναλωτές, τόσο περισσότερο κερδίζουν, ανάλογα με την πολιτική του κάθε πιστωτικού ιδρύματος.

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Αναλυτικότερα, για την περίοδο των εορτών έχουν ενεργοποιηθεί οι ακόλουθες προσφορές:

Στην Τράπεζα Πειραιώς για κάθε συναλλαγή που θα πραγματοποιήσετε από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2013, με την πιστωτική σας κάρτα, κερδίζετε μία συμμετοχή στην κλήρωση που θα αναδείξει:

  • 100 νικητές που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 150€ από τα καταστήματα «Κωτσόβολος»
  • 400 νικητές που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ από τα καταστήματα «Κωτσόβολος»

Στο Διαγωνισμό συμμετέχουν όλες οι πιστωτικές κάρτες του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς (Τράπεζα Πειραιώς, πρώην ΑΤΕbank, πρώην Τράπεζα Κύπρου, πρώην Τράπεζα CPB, και Millennium Bank).


Η Alpha Bank προσφέρει στους κατόχους των πιστωτικών καρτών και χρεωστικών καρτών Bonus έως και δεκαπλάσια επιβράβευσηγια τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus, προσφέρει 10 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών που πραγματοποιούν.

Κανονικά, οι πόντοι που λαμβάνουν οι πελάτες της τράπεζας για κάθε 1 ευρώ αγορών ανέρχονται σε 4 στους μεγάλους συνεργάτες, σε 2 στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και σε 1 σε κάθε άλλη αγορά.

Ωστόσο, για την περίοδο από τις 15/12/2013 έως και τις 10/1/2014 κάθε 1 ευρώ αγοράς, ανεξάρτητα από το που θα πραγματοποιηθεί, ισοδυναμεί με 10 bonus πόντους.


Η Εθνική Τράπεζα λάνσαρε δύο διαφορετικές προσφορές, μία για τις πιστωτικές κάρτες και μία για τις χρεωστικές. Αναλυτικότερα:

Στις γιορτές χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα για τις αγορές και τα δώρα σας στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις του προγράμματος go National.

Μέσα από το δίκτυο παρέχεται η δυνατότητα επιλογής από μια ευρεία σειρά καταναλωτικών αγαθών. Οι κάτοχοι των καρτών της ΕΤΕ κερδίζουν:

  • Επιστροφή μετρητών 1% για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές
  • Άμεση έκπτωση έως 25%
  • Άτοκες δόσεις

Οι προσφορές αυτές ισχύουν και για την αγορά ταξιδιωτικών πακετών από συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Παράλληλα, από 01.12.2013 έως 15.01.2014 κάνοντας τις αγορές σας με τις κάρτες go στηρίζετε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης go for kids, μέσω του οποίου η Εθνική Τράπεζα διαθέτει ποσό 0,05€ ανά συναλλαγή για την οικονομική ενίσχυση 6 μη κερδοσκοπικών φορέων που στηρίζουν παιδιά και νεαρά άτομα ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

  • Χρεωστικές κάρτες

Από την άλλη πλευρά οι χρεωστικές κάρτες μοιράζουν ...ψιλά. Η τράπεζα προτρέπει τους πελάτες της να κάνουν τις αγορές τους με τη χρεωστική κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS, αντί με μετρητά, και να επωφεληθούν από το πρόγραμμα «δώρο τα ψιλά».

Η προσφορά στρογγυλοποιεί το ποσό που πληρώσατε για την αγορά σας προς τα πάνω, στο 1 ευρώ, σας χαρίζει τη διαφορά και την καταθέτει στο λογαριασμό σας.

Δηλαδή μπορείτε να κερδίσετε ανά συναλλαγή έως και 0,99 ευρώ. Το πρόγραμμα ισχύει από 2.12.2013 έως 15.1.2014 και για αγορές αξίας άνω των 10 ευρώ.

Η πίστωση θα γίνει στον καταθετικό λογαριασμού του πελάτη στις 31/1/2014, με μέγιστο δυνατό κέρδος τα 30 ευρώ.


Η Eurobank προσφέρει στους κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών της καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, ενισχυμένη επιστροφή μετρητών κατά 20% για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Ειδικότερα, η τράπεζα κάνει δώρο στους πελάτες της 20% επιπλέον Επιστροφή για αγορές από 1/12 έως και 31/12/2013.

Προκειµένου να επωφεληθείτε της συγκεκριµένης προσφοράς, θα πρέπει να πραγµατοποιήσετε νέες αγορές συνολικής αξίας τουλάχιστον 100 ευρώ µε πιστωτικές κάρτες Eurobank που συµµετέχουν στο πρόγραµµα Επιστροφή, στις συνεργαζόµενες επιχειρήσεις.

Το µέγιστο ποσό συλλεχθέντων ευρώ από το πρόγραµµα Επιστροφή πάνω στο οποίο θα υπολογιστεί το 20%, είναι 200 ευρώ.

Το επιπλέον κέρδος που αντιστοιχεί στο 20% των συλλεχθέντων ευρώ από τις νέες αγορές θα πιστωθεί στην κάρτα σας το 1ο δεκαπενθήµερο του µηνός Ιανουαρίου 2014.


Διαγωνισμό με έπαθλο ένα οικογενειακό ταξίδι στο Παρίσι διοργανώνει η Mastercard σε συνεργασία με τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα καταστήματα επίπλων ΙΚΕΑ από 1η Δεκεμβρίου έως 11 Ιανουαρίου 2014.

Χρησιμοποιήστε τις κάρτες MasterCard® και Maestro® στα καταστήματα IKEA και μπορείτε να κερδίσετε

  • ένα οικογενειακό ταξίδι στο Παρίσι
  • το παιδικό δωμάτιο ή το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας
  • 400 δωροκάρτες ΙΚΕΑ αξίας €50

Δείτε άμεσα στην απόδειξη συναλλαγής της κάρτας σας εάν είστε ένας από τους 400 νικητές που θα κερδίσουν μία δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας €50.

Ταυτόχρονα συμμετέχετε σε κλήρωση για το ταξίδι στο Παρίσι και το δωμάτιο. Το πακέτο 4 ατόμων περιλαμβάνει:

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα - Παρίσι με απευθείας πτήσεις μετ’ επιστροφής
• Διαμονή 3 διανυκτερεύσεις σε 2 δίκλινα δωμάτια σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό
• Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο
• Πανοραμική ξενάγηση πόλης & Λούβρου με ελληνόφωνο ξεναγό
• Επίσκεψη στο παλάτι των Βερσαλλιών
• Επίσκεψη στη Disneyland
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης